Publicat 09 Ian 2019 | Expiră 09 Feb 2019

ASISTENT MEDICAL LA DENT ESTET

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Mai puternici împreună cu tine! Alătură-te echipei de elită DENT ESTET!

Dacă ești asistent medical, ai cel putin 1 an experienta intr-o clinica stomatologica și îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă medicală cu experiență internațională, în cel mai mare grup de clinici stomatologice din România.

De curand am inaugurat cea mai mare clinică dentară digitală DENT ESTET, recunoscută oficial la nivel internațional, de aceea ne dorim în echipă asistenți medicali dornici de evoluție și pasionați de meseria lor.

Ca lider în stomatologie avem datoria de a oferi pacienților tot ce este mai bun: o echipă medicală specializată internațional, cabinete dotate precum cele de elită din occident, tehnologii revoluționare de tratament.

De aceea, în noua clinică DENT ESTET, cea mai mare din România ca număr de cabinete și pacienți, ne dorim să formăm o echipă nouă care să ne ajute să oferim fiecărui pacient care ne trece pragul cea mai frumoasă experiență, păstrând aceeași calitatea occidentală a serviciilor individualizate pentru care suntem recunoscuți și recomandați din anul 1999.

Postul de asistent medical este unul extrem de important în cadrul grupului nostru de clinici, deoarece oferă suport medicului și împreună cu acesta asigură reușita tratamentului, confortul și siguranța pacientului. Și pentru că prețuim fiecare coleg și ne dorim să contribuim la dezvoltarea sa, am pregătit un pachet salarial atractiv și un mediu de lucru extraordinar care îi poate aduce numeroase extra beneficii.

Dacă profilul tău corespunde viziunii și cerințelor noastre, te invităm să aplici pentru oportunitatea de a deveni membru al echipei DENT ESTET.

DESCRIEREA PROFILULUI:

STUDII NECESARE POSTULUI de ASISTENT MEDICAL

 • Absolvent scoala postliceala - Asistent medical generalist;
 • Cunostinte teoretice si practice care sa iti permita: sa intelegi termenii de baza din domeniu, sterilizare instrumentar medical, etc.
 • Cunostinte de limba engleza, nivel mediu
PROFILUL ASISTENTULUI MEDICAL DENT ESTET
 • Integritate, corectitudine si devotament
 • Atitudine si comportamente pozitive cu ajutorul carora sa relationezi intr-un mod constructiv si non-conflictual cu pacientii, angajatii si colaboratorii clinicilor
 • Dorinta de perfectionare continua validata prin actiuni concrete si consevente de instruire si dezvoltare profesionala si personala;
 • Capacitatea de organizare eficienta atat a activitatilor, cat si a cabinetului dentar
 • Initiativa concretizata prin motivare si determinare in gasirea si aplicarea de solutii optime care sa contribuie la preventia sau depasirea obstacole intampinate

Descrierea jobului

 • Asigura suport pentru activitatea medicala
 • Pregateste cabinetul si instrumentarul si se asigura ca stocul de materiale este complet
 • Realizeaza toate procedurile necesare sterilizarii si se asigura ca procesul de sterilizare este realizat corect
 • Realizeaza programarile si inregistreaza tratamentele in agenda electronica

Descrierea companiei

DENT ESTET este, din anul 1999, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. Grupul detine 8 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti si Timisoara, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala si 2 studiouri foto digitale specializate.
Din anul 2016 DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Expirat
ASISTENT MEDICAL LA DENT ESTET  -  DENT ESTET CLINIC SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close