Publicat 03 Oct 2019 | Reactualizat 02 Nov 2019 | Expiră 03 Nov 2019

Asistent medical generalist (recoltare)

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipala medicala Synevo Romania se extinde!
Daca te potrivesti cu descrierea de mai jos aplica la jobul nostru si hai sa ne cunoastem!

  • Absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu Autorizatie de libera practica valabila;
  • Persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a utiliza sistemele moderne de recoltare;
  • Personalitate pozitiva, calda, orientata catre pacient si nevoile acestuia;
  • Bun utilizator al computerului.

Descrierea jobului

Facand parte din echipa Synevo vei fi responsabil/a de recoltarea probelor biologice si de activitatea de front – office (informarea pacientilor cu privire la protocolul de recoltare, programul de lucru al centrului si termenele de eliberarea rezultatelor, casierie, arhiva).

Vino in echipa Synevo unde vei gasi colegi tineri si prietenosi, un program de mentorat care te va ajuta sa te perfectionezi in aceasta meserie, echipamente si materiale de lucru de calitate.

Iti oferim un program de lucru avantajos, salariu competitiv cu bonusuri periodice si posibilitatea unei cariere intr-o companie de succes in domeniul medical.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și are în portofoliu peste 2000 de teste de bază și avansate, pentru toate ariile terapeutice efectuând în anul 2018 peste 98 milioane de teste. La finalul anului 2018 Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
Asistent medical generalist (recoltare)  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close