Publicat 08 Ian 2019 | Reactualizat 15 Ian 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Asistent medical generalist, fara cunoasterea limbii germane

30 posturi
Compania germană oferă locuri de muncă şi asistenţă gratuita celor interesati sa lucreze in Germania.
Avem o afacere de familie de dimensiuni medii, cu multi ani de experiență în ingrijirea persoanelor varstnice sau cu handicap, in regim ambulatoriu sau stationar. În munca noastră suntem calauziti de dragostea crestina pentru om (Iuvare vine din latină și înseamnă: ajutor, sprijin, însoțire).
Cu noi, ființa umană, fie rezidentă, fie pacientă, fie angajată, cu nevoile sale individuale, este în centrul atentiei. Asistența medicală și îngrijirea sunt adaptate în mod flexibil în funcție de necesitățile pacientului si schimbărilor dinamice ale situației de îngrijire.

Angajații noștri sunt profesioniști, foarte motivați și prietenoși care își fac munca cu inimă și dedicare. Riscurile în ceea ce privește îngrijirea, tratamentul și calitatea îngrijirii sunt sustinute prin dezvoltarea constantă și formarea angajaților noștri, în conformitate cu cele mai recente descoperiri și metode științifice. Un stil de management cooperativ permite un înalt grad de auto-responsabilitate, precum și competența de luare a deciziilor a fiecărui angajat.

La sosirea şi prima orientare în Germania vă sprijinim cu un angajament deplin. Acesta include, printre altele, asigurarea temporară a unei locuinţe (8 saptamani), beneficiati de asistenta in rezolvarea actelor la autorităţile publice, inscrierea la cursurile de limbi străine, precum şi participarea la activitati de agrement in timpul liber.

Scopul nostru este integrarea deplina si implicarea in afacerea familiei noastre ca o componentă pe termen lung și așteptăm cu nerăbdare viitorul cu voi. Vă asigurăm deja că facem tot posibilul pentru a vă face să vă simţiţi confortabil, ca acasă, cu noi ca angajator.

Criterii de selecție

  • Peste 6 luni experiență în muncă
Asistent medical generalist, fara cunoasterea limbii germane  -  Iuvare