Publicat 28 Iun 2019 | Reactualizat 28 Iul 2019 | Expiră 29 Iul 2019

Asistent medical de laborator

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana energica, cu experienta in activitatea de laborator, orientata catre calitate si cu dorinta permanenta de a te instrui cu privire la domeniul de activitate al analizelor medicale?
Te asteptam sa faci parte din echipa laboratorului Synevo, daca indeplinesti cerintele de mai jos:

- absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Laborator, cu Autorizatie de libera practica valabila;
- bun utilizator al computerului;
- abilitati tehnice de lucru cu echipamente si aparatura de laborator.

Descrierea jobului

Vei gestiona activitatea de PRELUCRARE a probelor biologice conform procedurilor de lucru, verificarea aparaturii din dotare din punctul de vedere al calibrarilor si al relatiei cu furnizorii de mentenanta.
Raspunzi de respectarea termenelor pe segmentul de flux de productie aferent si de livrarea corecta a buletinelor de rezultate.

Descrierea companiei

Synevo este liderul în diagnostic de laborator în România și are în portofoliu peste 2000 de teste de bază și avansate, pentru toate ariile terapeutice efectuând în anul 2018 peste 98 milioane de teste. La finalul anului 2018 Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice. Synevo România face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro.

Expirat
Asistent medical de laborator  -  SYNEVO ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close