Publicat 17 Ian 2017 | Reactualizat 17 Feb 2017 | Expiră 18 Feb 2017

ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR (SYNEVO BUCURESTI si CONSTANTA)

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a la postul de ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana energica, cu experienta in activitatea de laborator, orientata catre calitate si cu dorinta permanenta de a se instrui cu privire la domeniul de activitate al analizelor medicale, al metodelor de lucru si al procedurilor existente la nivelul departamentului.
Va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Laborator si va avea Autorizatie de libera practica valabila.
Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;

Va fi bun utilizator al computerului si va avea abilitati tehnice de lucru cu echipamente si aparatura de laborator.

Descrierea jobului

Persoana angajata ca ASISTENT MEDICAL LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va gestiona activitatea de PRELUCRARE a probelor biologice conform procedurilor de lucru, cu verificarea aparaturii din dotare din punctul de vedere al calibrarilor si al relatiei cu furnizorii de mentenanta. Raspund de respectarea termenelor pe segmentul de flux de productie aferent si de livrarea corecta a buletinelor de rezultate.

Oferta noastra:

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.
Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC MEDICOVER ROMBEL SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin Cv-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent în 11 ţări, deţine peste 80 de laboratoare şi peste 400 centre de recoltare.

De 20 de ani pe piata românească, Synevo România reprezintă o reţea de 16 laboratoare şi 66 de centre de recoltare, iar paleta noastră de investigaţii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie şi teste de genetică.

Cu aproape 1,000 de angajati Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (platforma Comerciala Militari).

La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR (SYNEVO BUCURESTI si CONSTANTA)  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL