Publicat 27 Aug 2007 | Reactualizat 25 Sep 2007 | Expiră 27 Sep 2007

ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR - DEP. MICROBIOLOGIE ( LABORATOR SYNEVO BUCURESTI)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a la postul de ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana energica, cu experienta in activitatea de laborator, orientate catre calitate si cu dorinta permanenta de a se instrui cu privire la domeniul de activitate al analizelor medicale, al metodelor de lucru si al procedurilor existente la nivelul departamentului.
Va avea o experienta practica de cel putin 2 ani intr-un laborator clinic;
Va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Laborator si va avea Autorizatie de libera practica valabila;
Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;

Va fi bun utilizator al computerului si va avea abilitati tehnice de lucru cu echipamente si aparatura de laborator.

Descrierea jobului

Persoana angajata ca ASISTENT MEDICAL LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va gestiona activitatea de PRELUCRARE a probelor biologice conform procedurilor de lucru, cu verificarea aparaturii din dotare din punctual de vedere al calibrarilor si al relatiei cu furnizorii de mentenanta. Raspund de respectarea termenelor pe segmentul de flux de productie aferent si de livrarea corecta a buletinelor de rezultate.
Oferta noastra:

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.

Descrierea companiei

Synevo - medical laboratory division of Medicover Group is the most important provider of laboratory test in Romania (3,6 million tests in 2006). At the moment, Synevo operates 10 laboratories in Bucharest, Cluj, Constanta, Iasi, Satu Mare, Suceava and Timisoara and employs 285 people. Confident in its ability to extend and diversify the line and variety of lab investigations – including esoteric tests, Synevo consider the physician to be the most important partner. Together we improve the quality of medical act and the patient\'s health.

Expirat
ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR - DEP. MICROBIOLOGIE ( LABORATOR SYNEVO BUCURESTI)  -  SC Medicover Rombel SRL