Publicat 08 Apr 2021 | Reactualizat 06 Mai 2021 | Expiră 09 Mai 2021

ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR/ASISTENT MEDICAL GENERALIST

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana serioasa si capabila, cu o buna pregatire in domeniu. Punctualitatea, cunoasterea normelor de igiena si a legislatiei sanitare ce reglementeaza activitatea desfasurata de un asistent medical, sunt absolut esentiale. Spiritul de echipa, gestionarea situatiilor dificile din punct de vedere medical si orientarea catre nevoile pacientului sunt criterii eliminatorii. Candidatul ideal are experienta intr-o companie similara sau intr-o institutie medicala de stat. Candidatul ideal este obligatoriu membru al asociatiilor de profil si are avizele de exercitare ale profesiei in termen de valabilitate. De asemenea, attitudinea pozitiva si o capacitate buna de comunicare sunt importante.

Descrierea jobului

- activitate specifica de asistent medical de laborator/ de asistent medical generalist
Responsabilitati:
- specifice activitatii desfasurate

Descrierea companiei

Medilab este o retea de laboratoare recent intrata pe piata serviciilor medicale de laborator, din Romania.

In prezent, compania noastra opereaza 6 laboratore, dintre care 5 in Bucuresti si unul in Municipiul Pitesti.

Toate laboratoarele noastre sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, module speciale de lucru, perfect calibrate si adaptate nevoilor curente de diagnostic paraclinic.

Echipele medicale sunt formate din medici, biologi principali si specialisti, biochimisti si asistenti medicali cu supraspecializare in laborator de analize, in asa fel incat pacientii nostri beneficiaza de experienta si dedicarea unor profesionisti in domeniul laboratorului de analize.

Totodata, toate laboratoarele noastre au parcurs cu brio toate etapele in vederea certificarii conforme cu standardele de calitate agreate universal la nivel european si astfel, in prezent, sunt acreditate si certificate pentru a va putea oferi servicii medicale de cea mai inalta calitate.

Ne bucuram ca putem face parte din optiunile pe care pacientii romani le au pentru diagnostic de laborator specializat si speram sa ne putem ridica la nivelul asteptarilor pacientilor nostri intotdeauna.

Expirat
ASISTENT MEDICAL DE LABORATOR/ASISTENT MEDICAL GENERALIST  -  MEDILAB MEDICAL CENTER - LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close