Asistent Medical - Cluj

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne căutăm coleg nou la tine în oraș!

Fă primul pas și vino să ne cunoști, să vezi cum sunt oamenii din companie și să descoperi ce poți construi, chiar aici, în orașul tău, ca și Asistent Medical, cu o echipă nouă de specialiști, protocoale medicale avansate și tehnologie de ultimă oră!

Te căutăm pe tine!

Noi, la Clinicile Dr. Leahu, suntem promotorii stomatologiei moderne în România. Căutăm să redefinim standardul de grijă față de pacienți și să facem stomatologia modernă accesibilă tuturor pacienților. Viziunea fondatorului, dr. Ionuț Leahu, este că un stomatolog bun îți furnizează cel mai bun sfat pentru sănătatea ta și îți rezolvă problemele în cel mai scurt timp și în cât mai puține vizite.

Stomatologia din România s-a schimbat foarte mult în ultimii 10 ani și acum tu poți contribui la dezvoltarea acestei abordări moderne, de ultimă oră, în care medici specializați știu să facă lucrurile extraordinar de bine. Și ei vor fi colegii tăi!

Vino să descoperi entuziasmul de a face parte dintr-o companie puternică, în dezvoltare!
Hai alături de noi să simți emoțiile unui nou început, în echipă nouă, tânără și activă, gata de pornit la drum împreună...aplică acum!

Ne dorim ca tu să fii viitorul nostru coleg și îți așteptăm candidatura dacă vrei să duci la un alt nivel profesia de Asistent Medical, vizând două dimensiuni de performanță:
Experiența pacientului
Operațională

Te-am făcut curios/curioasă, nu-i așa?!

Ce vei câștiga tu din experiența în Clinicile Dr. Leahu?
Oportunitatea de a-ți construi o carieră în cadrul unei companii dinamice, aflată în plină dezvoltare, în țară sau în extern

Și mai mult, dacă doar ce te-ai înscris la Școala Postliceală Sanitară, te așteptăm deja să faci parte din echipă. Învățăm împreună!

O schimbare a industriei, pentru că noi căutăm colegi cu experiență în farma, healthcare și în alte domenii

Un mediu de lucru sănătos, profesionist, cu echipamente și tehnologie unice în țară

Dezvoltarea continuă a competențelor profesionale și posibilitatea formării direct în cabinetCerințe:Școală Postliceală în curs de finalizare (poți fi și în prima lună) - Asistent medical generalist;

Avantaj - Experiență în cabinet stomatologic de minimum 6 luni,

Cunoștințe teoretice și practice de medicină generală care să îți permită: să înțelegi termenii dе bază din domeniu, sterilizare instrumentar medical, etc.

Reprezintă un avantaj experiența pe diverse specialități (protetică, chirurgie-implantologie, endodonție la microscop, ortodonție).

Descrierea jobului

Asigură în cabinet, o atmosferă potrivită desfășurării actului medical, ținând cont de emoțiile și starea de spirit a pacientului;

Asigură suport pentru activitateа medicаlă;

Asigură pregătirea instrumentelor stomatologice și a materialelor necesare tratamentelor dentare conform instrucțiunilor medicului dentist;

Pregătește cabinеtul și instrumentаrul și se asigură că stocul dе mаterialе estе complеt;

Asistă medicul dentist cu ocazia consultațiilor, diagnosticelor și tratamentelor, inclusiv pregătirea pacientului pentru ședința stomatologică;

Reаlizеаză toate procedurile necesare sterilizării și se asigură că procesul de sterilizare este realizat corect;

Oferă suport în realizarea programărilor .
Cu ce resurse te așteptăm la interviu?Asumarea responsabilității pentru acțiuni, integritate, corectitudine și inițiativă

Orientare către pacient – anticiparea nevoilor acestora

Atitudine pozitivă și comportament adecvat pentru o relaționare non-conflictuală cu pacienții, angajații și colaboratorii clinicilor

Înțelegerea diferențelor dintre oameni, la nivel de emoții și reacții

Comunicare deschisă, clară și transparentă

Inițiativă, autonomie și capacitatea de a lucra cu oamenii

Dorință dе perfecționare continuă și dezvoltare profesională și personală

Capacitatea dе organizare eficientă atât a activităților, cât și a cabinetului

Disponibilitate de lucru în ture de 8h/zi și sâmbăta (dacă este cazul)

Practic jobul acesta presupune să fii tu, împreună cu echipa și compania, parteneri de încredere și creatori de soluții pentru pacienți!
Am fi putut spune doar...”atașează mai jos Cv-ul”, dar am ales să aducem un pic mai aproape de tine povestea Clinicilor Dr. Leahu.

E momentul acum, să atașezi mai jos CV-ul tău!

HR Dr. Leahu Team

Descrierea companiei

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în 13 orașe din România (Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu, Galați, Cluj-Napoca, Brasov) și o clinică la Londra; are 149 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 7770 de metri pătrați și o echipă de peste 500 de angajați, dintre care 154 medici și cinci specialiști în anestezie generală. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală. Rețeaua dispune și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.
Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

www.cliniciledrleahu.ro

Publicat 27 apr. 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 27 mai 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.