Asistent Medical - Clinica

Regina Maria - 7 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Medicina extraordinara se construieste in echipa, iar colegii nostri, asistentii medicali, sunt cei care se preocupa sa le ofere pacientilor servicii de ingrijire prin care sa asigure o experienta medicala excelenta.
Daca vrei sa te alaturi echipei de asistenti medicali din Policlinicile REGINA MARIA, asteptam aplicatia ta!


Este necesar sa:
Detii Certificat de membru (ALP) si Asigurare MALPRAXIS valabile;
Ai experienta minimum 6 luni;
Ai excelente abilitati de comunicare, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, abilitati de munca in echipa, proactivitate, implicare;
Cunostinte MS Office - nivel mediu.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Recoltarea de probe pentru diverse analize medicale;
Efectuarea de proceduri medicale si tratamente la recomandarea medicului;
Participarea la educatia medicala a pacientului;
Gestionarea eficienta a circuitul pacientilor in sala de asteptare astfel incat sa evite intarzierile;
Pregatirea cabinetelor medicale cu tipizatele si consumabilele medicale necesare desfasurarii consultatiei/recoltarii;
Pregatirea instrumentarului, a aparaturii necesare si asistarea medicul pe durata interventiilor si procedurilor.

Asteptam aplicatia ta daca iti doresti:
Un mediu de lucru confortabil si stimulativ si o echipa profesionista si deschisa care sustine invatarea continua;
Oportunitati de dezvoltare prin definirea planului de cariera, accesul la programe de training specifice rolului, accesul online si offline la materiale de specialitate si sustinerea si valorificarea ideilor tale;
Instrumente de lucru performante: tehnologie de ultima generatie, automatizare, echipamente premium.

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 6 mai 2022 Reactualizat 13 mai 2022 Expiră 5 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.