ASISTENT MANAGER

S.C. FITNESS SCANDINAVIA SRL
2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Persoana deschisa, entuziasta si pozitiva, organizata, structurata, cu simt de raspundere, interesata de domeniul sport /nutritie/ educatie, cu experienta in organizarea si arhivarea actelor.
Experienta in Excel, Word - obligatoriu - rapoarte, tabele, baze de date;
Limba engleza este obligatoriernIdeal cu experienta in gestionarea documentelor importante si in organizarea de mici evenimente.

Descrierea jobului

Organizarea si arhivarea dosarelor clientilor, a furnizorilor, a colaboratorilor.
Relatia cu departamentul de contabilitate si resurse umane
Organizarea deplasarilor mebrilor echipei : transport, hotel , diurna
Organizarea locatiilor in care se desfasoara cursurile si evenimentele scolii
Organizare de evenimente
Aprovizionarea biroului si a necesarului pentru desfasurararea coresp a cursurilor
Calendare, rapoarternUpdatare site, baze de date si alte informatii
Rapoarte diverse
Alte sarcini de secretariat;

Descrierea companiei

Scoala noastra de fitness a fost fondata in 2009, raspunzand necesitatii de a creste si in Romania adevarati profesionisti in domeniul fitness. De la inceput, ne-am propus sa devenim un reper al excelentei, un loc unde amatori si experti ai sportului isi pot dezvolta abilitatile si trai pasiunea pentru miscare. Cei doi fondatori – Richmond Bachia si Veronica Alexe – au creat, din dorinta de a sustine stilul de viata sanatos, o scoala care aduce educatie continua in fitness, wellness & nutritie. Pana in prezent, cei peste 6000 de clienti care au beneficiat de serviciile noastre ne-au consolidat renumele de companie de top in aceasta industrie.rnrnFitness Scandinavia a devenit recunoscuta aici si in lume ca organizator al celui mai mare eveniment din fitness-ul romanesc: Conventia Internationala de Fitness, care, in timp de 6 ani consecutivi, a adunat peste 18.000 de participanti. Noi detinem de asemenea o linie proprie de concepte, care include Surface Free Training, Functional Shape, Fight Klub, Aquashape, Step Hiit, etc.rnDe ce Fitness Scandinavia? Pentru ca unul dintre fondatorii scolii a adus expertiza si inovatia scandinava din industria de fitness. Venind din Norvegia, Richmond Bachia a pus la bazele companiei noastre de succes tendintele de ultima generatie din zona scandinava, determinarea in respectarea unor standarde inalte si inventivitatea pentru performanta.rnPortofoliul Fitness Scandinavia include cursuri acreditate de fitness, nutritie, yoga si pilates, precum si workshop-uri despre concepte noi in fitness si welnnes, conventii si congrese ale pasionatilor de miscare, nutritie, tabere de fitness, retreaturi de yoga si altele.rnEchipa noastra de instructori recunoscuti, consultantii internationali cu care colaboram in permanenta si toti cei implicati in organizarea evenimentelor noastre urmaresc un singur scop: atingerea obiectivelor tale in fitness – fie ca profesie, fie ca stil de viata.
Publicat 13 Mart. 2023 Reactualizat 27 Mart. 2023 Expiră 12 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.