Asistent Manager

SC Babol Exim SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ești o persoană optimistă, sociabială și dornică să faci parte dintr-o companie care se dezvoltă? Îți dorești să te dezvolți și să aduci soluții în cadrul echipei? Cauți un post stabil, într-o companie serioasă?

Echipa SC Babol Exim SRL (firmă care produce, importă și distribuie încălțăminte) caută o persoană specială pentru funcția de “Asistent Manager”. Firma s-a înființat din 1997 și are aproximativ 50 de angajați (majoritatea dintre ei au o vechime de peste 5 ani). Din 2005 am început să lucrăm cu cele mai mari lanțuri de hypermarketuri din România (Cora, Carrefour, Kaufland).

Cerințe:
- calițăți personale: optimism, comunicare bună, dorința de dezvoltarea, ordine, punctualitate, istețime, găsirea soluțiilor în timp rapid, atenția la detalii, rezistență la perioade cu volum mai mare de lucru
- studii superioare
- nivel mediu sau avansat de limba engleză (scris și vorbit)
- experiență într-un post asemănător,
- cunoștințe peste medie Microsoft Office.

Descrierea jobului

Care o să fie responsabilitățile tale?
 1. Preluare comenzilor (care vin la sediul firme, pe email sau telefon) și emiterea documentelor (facturi, avize, declarații de conformitate etc).
 2. Relația cu clienții actuali și actualizarea bazei de date: informări despre produse, prețuri, etc.
 3. Plasarea comenzilor către firmele de curierat (după ce marfa a fost pregătită de echipa de la depozite)
 4. Operațiuni de pregătire a documentelor pt import/export și relația cu comisionarii vamali (invoice, packing list, declaration).
 5. Relația cu partenerii și furnizorii (materii prime, diferite produse, birotică, firmE specializate)
 6. Evidența facturilor emise și neîncasate.
 7. Evidența intrumentelor de plată și completarea borderourilor pt bancă (bilet la ordin sau CEC)
 8. Relația cu angajații interni și eliberarea de adeverințe.
 9. Efectuarea plăților prin internet banking.
 10. Suport pentru consiliu de administrație.
 11. Creșterea vânzărilor prin căutarea clienților naționali sau internaționali (distribuitori, magazinele mari de specialitate).
Beneficii:
Program de lucru: de luni până vineri de la 8:00 la 16:30
Pachet salarial motivant și posibilitatea de creștere pe baza calităților și a performanțelor.
Participarea la cursuri și seminarii pentru dezvoltarea personală.
Post stabil
Aproape de metrou, stația Nicolae Teclu.

Descrierea companiei

În 21 ani de activitate, societatea noastră s-a dezvoltat atât pe partea de producție de incaltaminte (cizme, saboți, papuci, gumari, galoși, ghete din PVC) cât si pe partea de distribuției, având în acest moment o retea de distribuitori care acoperă toate zonele țării.

Pe lângă articolele produse de noi (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete ) , comercializam și articole importate din Turcia (papuci, sandale, cizme, saboți medicinali GEZER și ZILEY) sau din China (gama variată de încălțăminte sport și papuci de casă).

Din anul 1997 până în prezent am investit constant în calitatea produselor noastre, achiziționând utilaje de ultima generație din Italia, urmând ca în anul 2003 să aducem în România primele utilaje Ottogalli (cea mai prestigioasă companie producătoare de mașini de injecție).

În anul 2005 am început colaborarea cu doua dintre cele mai mari rețele de hypermarketuri din Romania, Cora si Carrefour , iar la inceputul anului 2011 ni s-au alaturat si cei din reteaua Kaufland .

In anul 2007 , continuand procesul de dezvoltare , compania noastra a inceput si productia de incaltaminte din EVA , achizitionand utilaje performante din China.

De-alungul anilor am diversificat in mod constant gama de produse , avand astazi, peste 40 de modele (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC , cizme de pescar si combinezoane) atat din PVC, cat si din EVA.

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.