Asistent manager

Expert Tools - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

EXPERT TOOLS SRL, lider in import si distributie nationala de scule, utilaje si echipamente industriale, cu o vechime de peste 10 ani pe piata de profil, angajeaza pentru sediul din BRASOV, o persoana calificata pentru postul de ASISTENT MANAGER.

Cerinte postului:

-experienta pe un post similar
-cunostinte minime de contabilitate primara
-cunostinte MS Office
-cunostinte limba engleza
-abilitati de comunicare si relationare
-persoana sociabila si orientata catre oameni
-atenta la detalii, eficienta, responsabila

Descrierea jobului

-stabilirea si dezvoltarea relatiilor cu clientii prin implicarea profesionala, prin emiterea de oferte conform solicitarilor si urmarirea indeplinirii comenzilor
-pastrarea corespondentei folosind email, fax, posta, curierat
-preluarea apelurilor telefonice si solutionarea cererilor primite
-intocmirea de rapoarte
-tehnoredactarea de acte
-inregistrarea, indosarierea si arhivarea actelor

OFERIM:
- Oportunitatea de a lucra intr-o echipa profesionista, tanara, dinamica
- Management dedicat, orientat spre atingerea obiectivelor
- Posibilitatea de promovare si dezvoltare profesionala in domeniu
- Contract de munca perioada nedeterminata, functionare neintrerupta de perioada de pandemie
- Salariu motivant + tichete masa + transport asigurat

Va asteptam aplicatiile cu deosebit interes!

Descrierea companiei

Bazandu-ne pe capacitatile de stocare si logistica ale furnizorilor externi, alaturi de care avem incheiate contracte de distributie si/sau de unici importatori, dar si pe stocul propriu in continua crestere, putem afirma ca suntem in masura sa satisfacem nevoile partenerilor nostri in timp optim.

GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC - Generatoare portabile (monofazate, trifazate si de sudura), urban si stationare. Insonorizate, cu sistem de automatizare ATS si cu inverter.
SCULE ELECTRICE - Rotopercutoare, demolatoare, masini de gaurit si insurubat, polizoare unghiulare si drepte, fierastraie, masini de frezat si slefuit, etc.
APARATE PENTRU SUDURA - Aparate pentru sudura: MIG-MAG, TIG (WIG), tip invertor pentru sudura MMA, tip redresor, pentru sudura in puncte.
COMPRESOARE - Compresoare de aer cu surub, cu piston, turbocompresoare, suflante, compresoare Sauer, compresoare AIRKO.
SISTEME DE RIDICAT - Palane manuale cu lant si levier, electropalane, chingi textile cu gase, de ancorare, winch-uri, cricuri hidraulice.
ORGANE DE ASAMBLAT - Suruburi, piulite, holz-suruburi, saibe, tije filetate, dibluri, nituri, popnituri, inele de siguranta, conexpanduri, prezoane.
SCULE DE MANA - Ciocane, clesti, chei, patenti, foarfeci, surubelnite, dispozitive de taiat, punctatoare, dalti, mistrii etc. Accesorii pentru scule de mana.
Prin activitatea desfasurata, EXPERT TOOLS . pune la dispozitia clientilor servicii de inchiriere generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje si aparatura industriala in judetul Constanta.

Avand in vedere faptul ca timpul si bugetul sunt doi factori foarte importanti, va stam la dispozitie cu o oferta flexibila prin care puteti inchiria generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje, aparatura si echipament industrial de inalta calitate la cele mai accesibile preturi.

Publicat 20 oct. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos