Publicat 01 Feb 2021 | Reactualizat 01 Mar 2021 | Expiră 04 Mar 2021

ASISTENT MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana deschisa, entuziasta si pozitiva, organizata, structurata, cu simt de raspundere, interesata de domeniul sport/nutritie/educatie, cu experienta in organizarea si arhivarea actelor, deschisa.
Experienta in Excel, Word - obligatoriu - rapoarte, tabele, baze de date;
Limba engleza este obligatorie
Ideal cu experienta in redactarea diplomelor si in gestionarea documentelor importante

Descrierea jobului

Organizarea si arhivarea dosarelor clientilor, a furnizorilor, a colaboratorilor.
Relatia cu departamentul de contabilitate si resurse umane
Organizarea deplasarilor mebrilor echipei : transport, hotel , diurna
Organizarea locatiilor in care se desfasoara cursurile si evenimentele scolii
Organizare de evenimente
Aprovizionarea biroului si a necesarului pentru desfasurararea coresp a cursurilor
Calendare, rapoarte
Updatare site, baze de date si alte informatii
Rapoarte diverse
Scrierea si arhivarea diplomelor scolii
Relatia cu autorutatile legate de diplome : ANC
Alte sarcini de secretariat;

Descrierea companiei

Scoala noastra de fitness a fost fondata in 2009, raspunzand necesitatii de a creste si in Romania adevarati profesionisti in domeniul fitness. De la inceput, ne-am propus sa devenim un reper al excelentei, un loc unde amatori si experti ai sportului isi pot dezvolta abilitatile si trai pasiunea pentru miscare. Cei doi fondatori – Richmond Bachia si Veronica Alexe – au creat, din dorinta de a sustine stilul de viata sanatos, o scoala care aduce educatie continua in fitness, wellness & nutritie. Pana in prezent, cei peste 6000 de clienti care au beneficiat de serviciile noastre ne-au consolidat renumele de companie de top in aceasta industrie.rnrnFitness Scandinavia a devenit recunoscuta aici si in lume ca organizator al celui mai mare eveniment din fitness-ul romanesc: Conventia Internationala de Fitness, care, in timp de 6 ani consecutivi, a adunat peste 18.000 de participanti. Noi detinem de asemenea o linie proprie de concepte, care include Surface Free Training, Functional Shape, Fight Klub, Aquashape, Step Hiit, etc.
De ce Fitness Scandinavia? Pentru ca unul dintre fondatorii scolii a adus expertiza si inovatia scandinava din industria de fitness. Venind din Norvegia, Richmond Bachia a pus la bazele companiei noastre de succes tendintele de ultima generatie din zona scandinava, determinarea in respectarea unor standarde inalte si inventivitatea pentru performanta.rnrnPortofoliul Fitness Scandinavia include cursuri acreditate de fitness profesionist, workshop-uri despre concepte noi in fitness, conventii si congrese ale pasionatilor de miscare, tabere de fitness si altele.rnrnEchipa noastra de instructori recunoscuti, consultantii internationali cu care colaboram in permanenta si toti cei implicati in organizarea evenimentelor noastre urmaresc un singur scop: atingerea obiectivelor tale in fitness – fie ca profesie, fie ca stil de viata.

Expirat
ASISTENT MANAGER  -  SC FITNESS SCANDINAVIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close