Publicat 17 Aug 2019 | Expiră 17 Sep 2019

Asistent manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana de inalta calitate umana (pozitiva, respectuoasa, modesta, care nu judeca, bun comunicator, fidel si stabil) si profesionala (muncitoare, flexibila, punctuala, cu spirit autodidact, diligent si proactiv, foarte organizata), pentru postul de asistent manager intr-o Scoala si Gradinita particulara.

Descrierea jobului

Program 8:00 - 16:30 (de baza) sau 10:00 - 18:30 (in anumite perioade, in functie de nevoile organizatiei), pauza de masa 30 min

Masa de pranz asigurata

Mediu de lucru si echipa deosebite

Responsabilități:​ Contabilitare primara (emitere facturi si plati, relatia cu firma de contabilitate), comenzi, arhivare, administrativ, logistica, comunicare interna in cadrul echipei si externa, pentru relatia cu parintii.

Descrierea companiei

Scoala noastra are un concept unic pe piata din Romania, care se va construi treptat ca o comunitate puternica pentru copii din primii ani de viata si pana la 12 ani. Calitatea serviciilor pe care le oferim este o prioritate, iar ca echipa, suntem constienti ca eforturile sunt investite in sufletele si caracterele copiilor si in buna lor crestere, aceasta constituind motivatia noastra cea mai importanta

Expirat
Asistent manager  -  CEM ALTED SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close