Publicat 08 Feb 2019 | Expiră 11 Mar 2019

Asistent Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim un/o coleg(a) care sa aiba abilitati de comunicare, receptivitate, spirit de echipa, capacitate de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a le valorifica prin furnizarea de date prelucrate altor factori decizionali. Viitorul nostru coleg/colega trebuie sa dea dovada de corectitudine, punctualitate, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu colegii si partenerii de afaceri.

Cerinţe specifice pentru canditat(a) sunt: minim studii medii; minim 1 (un) an experienta intr-un post similar; cunoasterea limbii engleze (scris si vorbit nivel avansat), sa posede cunostinte avansate a pachetului MS-Office (spec. Word, Excel, PowerPoint, Outlook); cunostinte de contabilitate primara; Cunoasterea limbii germane reprezinta avantaj.

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati ale postului sunt legate de indeplinirea de activitati dispuse de catre Directorul General; comunicarea cu alte companii subsidiare ale Grupului Swarco; managementul comunicarii cu/dintre departamentele companiei si managementul companiei; traduceri documente în/din limba engleză; asigurarea logisticii de calatorie pentru membrii companiei; elaborarea si redactarea de documente si rapoarte solicitate de management; responsabilitatea gestiunii si raportarii de deşeuri ale societăţii; redactarea corespondentei si transmiterii acesteia.

Descrierea companiei

SWARCO Traffic Romania, parte a Grupului internaţional SWARCO, este specializată în dezvoltarea, furnizarea şi întreţinerea unei game largi de produse, servicii şi soluţii ITS (Intelligent Transportation Systems).

Expirat
Asistent Manager  -  SWARCO TRAFFIC ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close