Publicat 22 Oct 2008 | Expiră 22 Nov 2008

Asistent manager vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-studii medii finalizate
-experienta pe un post similar prezinta avantaj
-operare MS Office: Word, Excel - nivel avansat

Descrierea jobului

Postul se adreseaza unei persoane dinamice, ambitioase, dornica de a incepe sau de a continua o cariera in domeniul vanzarilor. Activitatile pe care le va desfasura sunt:
Activitate specifica postului de asistent manager: preluare apeluri telefonice, ofertare, diverse probleme organizatorice specifice postului;
Invata produsele si caracteristicile tehnice.
Aduna informatii despre clientii potentiali si clientii actuali.

Descrierea companiei

Select Birotica este o companie privată, înfiinţată în 2002, având ca principal obiect de activitate distribuţia de papetărie, birotică şi material publicitar.

Înţelegerea importanţei pe care o prezintă, calitatea produselor, promptitudinea livrării comenzilor şi profesionalismul unei echipe tinere şi motivate, reprezintă punctele forte ale companiei noastre.

Comunicarea directă cu clienţii, oferirea celor mai eficiente soluţii la necesităţile şi standardele partenerilor noştri au fost principalele atuuri care au contribuit la creşterea vânzărilor.

Expirat
Asistent manager vanzari  -  Select Birotica srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close