Asistent manager vanzari

Autoworld - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cand vine vorba despre un Asistent manager vanzari de succes, ne gandim la o persoana ambitioasa si perseverenta, care sa detina atat abilitati de comunicare si relationare, cat si o gandire logica, analitica, matematica, orientata spre cifre, si nu in ultimul rand, cunostinte si experienta in operare in excel. Daca atentia la detalii, precizia, dar si deschiderea si buna dispozitile sunt printre punctele tale forte, ne-ar placea sa te cunoastem.

Descrierea jobului

Vei avea ocazia sa te dezvolti in cadrul unei echipe dinamice, formata din managerul de vanzari, consultantii de vanzari si colegii din echipele de suport, si vei avea o colaborare stransa cu departamentul financiar al companiei.
Familiarizarea cu programele informatice specifice companiei va fi primul pas in a face fata cu succes cerintelor postului. Iti vei folosi atentia la detalii, precizia si cunostintele bune de excel pentru a tine evidenta masinilor pentru vanzare si pentru a intocmi la solicitarea superiorilor rapoarte care tin de vanzarea si stocul lunar. Te vei asigura ca informatiile cu care operezi sunt corecte si ca ai in orice moment o imagine clara asupra gestiunii stocului.

Iti oferim sprijin in dezvoltarea personala si profesionala. Mediul de lucru placut si dinamic completeaza pachetul salarial motivant, format din salariu de incadrare, bonus de performanta si beneficii precum tichete de masa, abonament de servicii medicale premium, diverse prime, card de angajat cu anumite discounturi.

Descrierea companiei

From motion to E-motion

Suntem dealer exclusiv al marcilor Volkswagen, Audi si Volvo, prezent pe piata auto din Cluj din anul 1991. In anul 2019 am dezvoltat si un brand propriu multimarca, CarCloud.

Misiunea Autoworld este sa furnizam mobilitatea clientilor nostri prin cea mai buna experienta pe partea de vanzare si servisare autovehicule, prin perfectionarea continua a companiei noastre si a resursei umane.

Scopul nostru: Cautam si transformam fiecare interactiune in valoare, aducand bucurie si relatii durabile.

Valorile noastre sunt: FAMILIE - impreuna facem diferenta, INTEGRITATE - facem ce este corect chiar si atunci cand nimeni nu ne vede, DEZVOLTARE CONTINUA - progres prin experienta si invatare, IMPLICARE -dam maxim posibil

Publicat 23 nov. 2021 Reactualizat 21 dec. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.