Publicat 23 Feb 2021 | Reactualizat 25 Mar 2021 | Expiră 26 Mar 2021

Asistent Manager Vanzari - Limba germana

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Studii superioare
-Limba germana si engleza, nivel avansat
-Cunostinte MS Office
-Minimum 1 an experienta intr-un rol similar
-Excelente abilitati de comunicare si organizare
-Capacitate de planificare şi prioritizare
-Atitudine proactiva, integritate, atentie la detalii

Descrierea jobului

-Efectueaza traduceri in/din limba germana necesare departamentului Vanzari
-Planifica, organizeaza si coordoneaza activitatile administrative si de secretariat
-Asigura comunicarea cu sediul din Germania/Austria precum si cu magazinele din Romania
-Planifica, organizeaza şi coordoneaza intalniri si sedinte
-Concepe şi redactează documente, prezentări şi rapoarte
-Se ocupa de primirea oaspetilor si de asigurarea protocolului in cadrul intalnirilor
-Efectueaza rezervari si planificari pentru calatoriile de afaceri
-Intocmeste documente oficiale pentru autoritati/clienti
-Pregateste, sorteaza, distribuie si expedieaza corespondenta
-Solicita oferte, efectueaza comenzi rechizite, etc.

Oferta:
Un loc de muncă atractiv intr-o companie in dezvoltare, extinsă la nivel european, intr-o echipă dinamica si cu o activitate zilnică interesanta si diversificata.

Descrierea companiei

Takko Fashion a evoluat, de la înfiinţarea sa în anul 1982, devenind în decursul anilor un smart discounter internaţional de succes, deţinând aproximativ 1.900 de magazine în 17 ţări. Consolidăm această poziţie într-o manieră sustenabilă şi pariem în continuare pe dezvoltare. Oamenii din spatele mărcii, colegii noştri care s-au dedicat muncii lor, au reprezentat acel element care, pe parcursul ultimilor 36 de ani, şi-a adus un aport decisiv la modelarea Takko Fashion.

Aproape 18.000 de oameni lucrează în diversele departamente ale Takko Fashion: la sediul nostru central, în diversele centre logistice, în unităţile noastre de achiziţii şi în birourile naţionale şi, bineînţeles, în magazinele noastre. Necesarul nostru de personal calificat de specialitate şi management evoluează constant, dat fiind că ne aflăm într-o puternică expansiune şi creăm constant noi locuri de muncă.

Aşa funcţionează viitorul!

La Takko Fashion, în calitate de angajator, ne bazăm pe o structură organizatorică cu puţine niveluri ierarhice şi pe un concept amplu de susţinere a dezvoltării personalului. În acest context punem un accent special pe susţinerea tinerilor, şi asta pentru că angajaţii bine pregătiţi proveniţi din interiorul companiei sunt un element esenţial pentru noi. Noi gândim pe termen lung şi oferim angajaţilor posibilitatea de a evolua profesional.

Pasiune! Angajament! Spirit de echipă!

Takko Fashion pune preţ pe deschidere şi voie bună la locul de muncă: pentru noi convingerile şi ideile au preţ, astfel încât putem avansa mai repede colaborând. Prin intermediul diverselor acţiuni organizate la nivelul magazinelor, oferim în fiecare an angajaţilor noştri câte o provocare creativă şi şansa de a câştiga participarea la un eveniment deosebit. Aceste activităţi interne consolidează spiritul de echipă şi crează un sentiment de comunitate în cadrul familiei Takko Fashion.

Pentru a susţine şi pe mai departe această cultură organizaţională pozitivă, ne concentrăm atenţia asupra satisfacţiei angajaţilor noştri din diversele departamente ale companiei şi din toate ţările în care activăm.

Expirat
Asistent Manager Vanzari - Limba germana  -  Takko Fashion International Srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close