Publicat 25 Sep 2008 | Expiră 26 Oct 2008

Asistent manager – vanzari directe - Bucuresti.

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CERINTE: - experienta si pregatire pe domeniul medical (laborator, aparatura, reactivi, bacteriologie, consumabile), persoana organizata, abilitati: engleza/ operare PC/ navigare internet.

Descrierea jobului

SE OFERA: pachet salariu complet, interes progresiv, training extern/intern, posibilitate de ascensiune.

Descrierea companiei

AVENA MEDICA va ofera solutia completa de diagnostic: consumabile de laborator, aparatura si reactivi fabricate de producatori de prestigiu din industria medicala.

AVENA MEDICA se adreseaza unei game extinse de laboratoare clinice si de cercetare, laboratoare veterinare, precum si laboratoare din industria alimentara si farmaceutica.

Misiunea noastra este de a satisface necesitatile clientilor cu instrumente de diagnostic, consumabile si service, dar si cu diagnostice clinice care sa imbunatateasca ingrijirea pacientului in lumina raportului calitate-pret. Gama noastra de produse acopera integral specialitatile de laborator: chimie clinica, bacteriologie, virusologie, parazitologie, hematologie, coagulare, imunodiagnostic, histologie, medicina legala, biologie moleculara. Pentru a raspunde celor mai recente exigente din domeniul protectiei mediului, va oferim, de asemenea, solutii de protectia mediului avand in vedere substantele periculoase rezultate din activitatea medicala si din alte domenii.

In relatiile cu partnerii nostri de afaceri ne asumam responsabilitatea completa a activitatilor noastre si lucram cu standarde de inalta performanta. Suntem capabili sa recunoastem din vreme noi \"trend-uri\" si suntem deschisi oricaror idei neconventionale.

Facem tot ce este necesar pentru a asigura satisfacerea clientilor nostri. Ne conducem afacerea in mod integru, fara compromisuri, iar clientii, agentii si distribuitorii nostri sunt considerati partenerii nostri egali de afaceri.

Expirat
Asistent manager – vanzari directe - Bucuresti.  -  Avena Medica SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close