Asistent Manager sisteme fotovoltaice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2400 - 2800 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Daca iti plac provocarile si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica noi cautam coleg(ă)!

Pentru noi conteaza mult daca esti o persoana serioasa, ordonata, atenta, meticuloasa, punctuala, cu o atitudine si o gandire pozitiva.
Ne dorim de la tine sa dai dovada de implicare, bune abilitati de comunicare si un simt practice dezvoltat. Ne asteptam sa ai bune cunostinte de Office (Excel si Word) si Engleza scris/vorbit nivel mediu. Cunostintele tehnice in domeniu electric constituie un avantaj.
Daca esti adeptul lucrului bine facut, inseamna ca esti un candidat potrivit pentru echipa noastra.

Descrierea jobului

Vei prelua apelutile telefonice si email-urile si le voi distribui departamentelor corespunzatoare;
Vei solicita documente diverse de la clientii firmei;
Vei pregati documente primare pentru diverse proiecte;
Organizarea documentelor, dosarelor si fisierelor;
Oferim:
Un salariu competitiv raportat cu plus valoarea pe care o poti aduce in cadrul companiei noastre, tichete de masa, lucru in cadrul unei firme care dezvolta o activitate de viitor si care incearca protejarea mediului.
Ştim ce este important pentru tine, în acest sens vei avea la dispoziţie suportul nostru şi toate resursele necesare desfasurarii activitatii in maxima siguranta, precum şi a dezvoltarii potentialului propriu.

Descrierea companiei

Volta Grup SRL activează din anul 2008 in domeniul echipamentelor electrice, in gasirea de soluţii pentru managementul cablurilor, distribuţia energiei, comandă şi control, prize şi întrerupătoare, soluţii profesioniste pentru protecţie la trăsnet.
Ne-am extins printr-o retea de showroom-uri in care prezentam si comercializam o gama diversificata de corpuri de iluminat si solutii pentru casa inteligenta.
Din 2019 am dezvoltat o noua ramura, bazata pe producerea si instalarea sistemelor fotovoltaice solare, pe crearea de energie verde.
Publicat 16 nov. 2021 Reactualizat 14 dec. 2021 Expiră 16 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.