Publicat 23 Mar 2008 | Reactualizat 21 Apr 2008 | Expiră 23 Apr 2008

Asistent Manager / Secretara

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie bine organizat, punctual, ordonat, cu bune abilitati de comunicare si comerciale. Studii de preferinta economice, bun vorbitor de limba franceza (atu) cat si cunostinte de limba engleza, cunostinte foarte bune de Word si Excel.

Descrierea jobului

Responsabilitati: gestionarea stocurilor mai multor magazine informatic, gestionarea intrarilor si iesirilor de documente, a corespondentei, preluarea apelurilor telefonice, organizarea agendei directorului, redactare de facturi si chitante informatic. Mari posibilitati de promovare. Diferite traininguri in Franta.

Descrierea companiei

Retea de distributie si comercializare de produse cosmetice BIO pentru lantul propriu de magazine si pentru saloane si centre de infrumusetare. Societatea este in plina dezvoltare si cauta angajati care cred in produsele BIO, in apararea planetei, in dezvoltarea durabila!

Expirat
Asistent Manager / Secretara  -  Natural Paris SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close