Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

ASISTENT MANAGER Rugăm a nu se confunda cu Secretară :)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă îți dorești să muncești, să înveți, să progresezi, să te distrezi și să fii respectat în același timp, atunci ai făcut primul pas alături de noi. Apoi, trebuie să ai cuvânt și verticalitate. Avem reguli puține și de aceea ne dorim în mica noastră echipă, numai oameni cu un sistem de valori sănătos.
Trebuie să îți placă și să ai cel puțin cunoștințe de bază în domenii diverse. Preferăm ca acelea să fie în marketing/branding, vânzări și management. Altele sunt bine-venite.
Ar fi bine să fii o persoană energică și cu minte ageră. Noi zâmbim des dar livrăm numai calitate așa că și tu trebuie să faci la fel ca noi. E dificil de ținut un program fix dar noi îți putem oferi unul flexibil.
Vrem să progresezi împreună cu noi și vei simți asta de fiecare dată când efortul tău se va vedea în rezultate.
Și nu în ultimul rând, preferăm oamenii care în loc de probleme, ne prezintă răspunsuri :)

Descrierea jobului

Vei prelua parte din responsabilitățile managerului, atât la birou cât și pe teren. O să vezi că nu sunt puține. Trebuie să îți placă ceea ce faci pentru că o să faci cam de toate. Avantajul este că nu te vei plictisi și îți garantăm că o să înveți multe, pentru că ai de la cine. Trebuie să ai mintea și picioarele pregătite tot timpul. Să nu judeci pripit dar să acționezi ferm. Să îți drămuiești bugetele acțiunilor tale mai ceva ca și cum ar fi bugetul tău de zi cu zi.
Să îmbini rutina unei prezentări cu inovația unei vânzări. Să fii deschis și onest în tot ceea ce faci împreună cu noi.
Te vom răsplăti cu un loc în care îți va fi drag să lucrezi zi de zi. Avem ciocolată, înghețată și cafea cum nu ai mai gustat în România, dar îți oferim și altceva ce se spune că ar fi important în viață: bani. Câți? O să stabilim împreună. Și dacă nu reușim, ne strângem mâna și mergem mai departe, pe drumurile noastre separate.
Te rugăm să ții cont că suntem o companie mică dar avem valori mari, așa că dacă îți dorești luna de pe cer, te încurajăm să o culegem, dar numai împreună.
Un lucru este sigur: dacă ești persoana potrivită, să fii sigur(ă) că vom progresa împreună :)

Descrierea companiei

Îți spunem că ne numim Luado Chocolate. Restul depinde de tine. Nici nu ne imaginăm că o persoană cu care vom lucra împreună, nu este capabilă să afle ceea ce își dorește despre noi :)

Expirat
ASISTENT MANAGER Rugăm a nu se confunda cu Secretară :)  -  LUADO CHOCOLATE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close