Publicat 05 Ian 2019 | Expiră 05 Feb 2019

Asistent Manager (lucru de acasă) - preferabil Rep. Moldova

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal pentru acest post cunoaște foarte bine limba română și este capabil să scrie corect din punct de vedere gramatical. De asemenea, el trebuie să fie disponibil în diferite perioade ale zilei însă nu este necesar să mențină un program stabil zi de zi. Va lucra de la distanță iar un computer nu este neapărat necesar - se poate lucra și de pe orice dispozitiv mobil (smartphone sau tabletă).

Descrierea jobului

Asistentul va prelua din sarcinile managerului de vânzări. Principalele sale responsabilități vor fi cele de a răspunde la e-mail și de a fi prezent pe chat (WhatsApp) cu clienții noștri. Subiectele abordate atât pe chat, cât și pe e-mail vor fi legate de ansambluri imobiliare în care clienții noștri vor să achiziționeze un apartament/casă. Conversațiile vor fi simple și nu sunt necesare cunoștințe tehnice sau din domeniul imobiliar ci mai degrabă o disponibilitate de a învăța lucruri noi - caracteristicile imobilului.
Acest post implică un salariu fix dar și un bonus de performanță.

Descrierea companiei

Celso este o companie de internet marketing ce activează în segmentul imobiliar, fiind prezenți în special pe piața din București. Oferim servicii integrate de promovare pe Internet și automatizări ale procedurilor de marketing.

Expirat
Asistent Manager (lucru de acasă) - preferabil Rep. Moldova  -  CELSO