Publicat 15 Oct 2008 | Expiră 15 Nov 2008

asistent manager, inginer agronom

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

asistent manager
persoană comunicativă, îngrijită, cu disponibilitate pentru program prelungit si deplasări în ţară, cunoştinţe de limba spaniolă

inginer agronom
experienţă de minim 3 ani pe un post similar, cu disponibilitate la program prelungit, pasionat de munca pe teren şi cunoştinţe minime de limba spaniolă (de dorit).

Descrierea jobului

asistent manager
păstrarea la zi a agendei managerului general, însoţirea acestuia la întâlnirile cu clienţii şi colaboratorii în ţară şi străinătate. Se oferă pachet salarial atractiv şi asigurarea transportului

inginer agronom
programarea şi supervizarea desfăşurării campaniilor agricole. Se oferă pachet salarial atractiv şi asigurarea transportului.

Descrierea companiei

Companie in plina dezvoltare in domeniul agriculturii, existenta pe piata nationala de 4 ani, face parte dintr-un holding international. Sediul firmei se află la 25 de km de Timişoara.

Expirat
asistent manager, inginer agronom  -  Agrimaca srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close