Asistent manager/ Gestionar

GRAFTEX PRODCOM
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- Studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat;
- Cunostinte de gestiunea stocurilor (reprezinta avantaj);
- Cunostinte soft gestiune (reprezinta avantaj);
- Cunostin e operare PC (word, excel);
- Bune abilitati numerice;
- Responsabil, comunicativ.

Descrierea jobului

- Verificarea intrarilor si a iesirilor de marfa;
- Verificarea aranjarii marfiiin depozit conform procedurilor;
- Inventariaza zilnic materia prima, accesoriile si produsele finite inspectand calitativ (vizual) si cantitativ marfurile care intra/ ies in/ din depozit
- Raspunde de pregatirea corecta a marfurilor pentru livrare, conform documentelor de insotire a marfii;
- Pregateste si verifica documentele de incarcare, livrare si expeditie a marfurilor;
- Asigurarea ordinii si a curateniei in depozit;
- Se ocupa de magazinul online al societatii
- Mentine relatia cu furnizorii

Descrierea companiei

Graftex Prodcom este o companie ce se ocupa de productia si comertul confectiilor barbatesti de lux sub marcile BIGOTTI si MASSINI. Compania a fost infiintata in anul 1997 si se adreseaza barbatilor sofisticati cu exigente ridicate. In Romania, stilul italian din moda masculina a fost lansat prin deschiderea primului magazin in anul 2000, sub marca Bigotti, marca ce a adus o noua perspectiva modei barbatesti prin design vestimentar, accesorii deverse si culori indraznete.

BIGOTTI mizeaza pe calitatea tesaturilor si materialelor folosite si promoveaza un stil autentic italian. Colectiile brandului isi pastreaza eleganta si creativitatea si ofera posibilitatea obtinerii unei garderobe complete, barbatii putand alege o imagine stilata si putandu-se exprima intr-o maniera diferita dar eleganta in orice moment din viata: office, casual, smart,casual si chiar ceremomie.

Pentru ca generatiile se schimba, iar aspiratiile oamenilor sunt din ce in ce mai ridicate si mai indraznete, BIGOTTI reuseste cu succes sa se adapteze permanent noilor tendinte si sa fie alaturi de barbati in drumul lor spre succes prin folosirea tesaturilor de cea mai buna calitate de la cei mai renumiti producatori italieni si prin reactia imediata la solicitarile clientilor ce ii aleg produsele. Toate aceste eforturi au fost rasplatite si au dus la o extindere rapida la nivel national al brandului si a generat un raspuns excelent din partea publicului la colectiile prezentate.

In prezent, BIGOTTI imbraca anual peste 40 000 de barbati si ofera mai mult de 1 000 de modele cu peste 100 000 de unitati vandute, magazinele sale fiind prezente in cele mai prestigioase mall-uri si galerii comerciale din capitala (6 magazine) si din orasele mai mari ale tarii (18 magazine): Constanta, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov, Pitesti, Galati, Ploiesti, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Suceava, Craiova, Oradea. Pe langa magazinele fizice, clientii BIGOTTI se pot bucura de indragitele produse si online pe www.bigotti.ro.

Echipa BIGOTTI numara peste 380 de membrii la nivel national, echipa dinamica bazata pe comunicare libera, incredere si prietenie. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, unde ideile sunt valorificate, iar promovarea interna devine o prioritate, te asteptam sa ne cunoastem. Apreciem stabilitatea locului de munca, ne place sa fim provocati si ne revizuim permanent performanta pentru a gasi solutii.

Publicat 2 Mart. 2023 Reactualizat 30 Mart. 2023 Expiră 1 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.