Asistent Manager Dep. Expansiune Cluj (f/m)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Rolul tău
 • Administrarea corespondenței prin elaborarea/transmiterea documentelor către destinatarii adecvați;
 • Arhivarea documentelor importante pentru desfășurarea activității departamentului;
 • Efectuarea de traduceri în funcție de necesitățile directorului de departament;
 • Verificarea rapoartelor interne, primite de la managerii de departament, și transmiterea lor către directorul de departament;
 • Ajutarea colegilor prin urmărirea deadline-urilor pentru proiectele derulate în departament;

Descrierea jobului

Împreună suntem Lidl, angajator de top atât în România cât și în Europa pentru al cincilea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!

Profilul tău
 • Să ai studii superioare finalizate;
 • Să cunoști limba engleză la nivel avansat;
 • Să ai foarte bune abilități de comunicare;
 • Să îți placă să lucrezi în echipă, dar poți să lucrezi cu ușurință și independent;
 • Să ai foarte bune abilități de organizare și planificare a timpului;
 • Să stăpânești foarte bine pachetul MS Office (Word, Excel, PowerPoint).
Oferta noastră

Îți pregătim un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat. Pentru că ne recompensăm pe măsură angajații, îți oferim un salariu motivant, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru că sănătatea angajaților este foarte importantă pentru noi, vei avea asigurare medicală privată și asigurare de accidente, împreună cu pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei. Totodată, în funcție de vechimea în Lidl vei primi zile de concediu în plus.

Descrierea companiei

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc ideal de muncă angajaților noștri. În prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice și peste 8000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv.
Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Noi le oferim șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea și dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar împreună facem posibilă #BucuriaLidl zi de zi!

Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 26 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.