Publicat 03 Oct 2008 | Expiră 03 Nov 2008

Asistent manager de proiect

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii medii sau superioare
- abilitati de comunicare
- foarte bune abilitati organizatorice
- cunostinte operare PC
- disponibilitate la program prelungit
- permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- comunicare permanenta cu partenerii si colaboratorii agentiei, mentinerea relatiilor cu acestia
- participarea la intocmirea si evidenta dosarelor in vederea obtinerii avizelor necesare amplasarii suporturilor publicitare
- evidenta contractelor aferente suporturilor publicitare

Beneficii:
- se ofera pachet salarial motivant
- telefon mobil
- mediu colegial tanar si dinamic
- masina in interes de serviciu
- post de lucru personal

Descrierea companiei

Creata special pentru a ajuta companiile sa-si construiasca o imagine de succes prin intermediul publicitatii outdoor – Premium Media isi desfasoara activitatea in mediul de afaceri dinamic din zona de vest a Romaniei.

Pentru ca dezvoltarea si prosperitatea oricarei afaceri este in stransa legatura cu imaginea acesteia pe piata, agentia noastra si-a urmat inca de la inceput misiunea: “de a oferi locatii outdoor excelente, ideale pentru promovarea afacerilor clientilor sai”. Suntem onorati sa participam la procesul de creare a unei imagini de succes pentru clientii nostrii. Lucram cu multa dedicatie pentru fiecare proiect al companiilor care au incredere in produsele si serviciile noastre si reusim sa facem din campaniile publicitare outdoor un real succes.

Ne specializam in fiecare zi in domeniul publicitatii outdoor, un mijloc de comunicare atat de vechi si totusi atat de eficient pentru o societate activa.

In functie de cerintele fiecarui client am dezvoltat o retea proprie de panouri publicitare atat in oras cat si afara din oras. Pornind din orasul Arad, reteaua de locatii a fost extinsa treptat catre orase ca Timisoara si Resita.

Interesul nostru de a duce la indeplinire proiectele campaniilor publicitare dorite de clienti face diferenta intre activitatea Premium Media si activitatea altor agentii.

Experienta dobandita de echipa noastra ne ajuta sa asistam clientii in crearea unor campanii publicitare outdoor de inalt impact.

Clientii nostrii sunt companii locale si regionale din domenii de activitate diverse, de aceea managerii agentiei se ocupa personal de stabilirea elementelor optime care sa-i ajute pe clienti sa deruleze campanii publicitare reusite. In acest fel am dezvoltat relatii de colaborare pe termen lung, lucru ce se reflecta in gradul de ocupare a spatiului publicitar detinut de Premium Media – 100 %.

Prin servicii personalizate, locatii premium si preturi competitive speram sa depasim asteptarile companiilor interesate de oferta noastra.

Sub un nume care ne da putere de munca si inspiratie dorim sa realizam multe proiecte de succes in viitor pentru companiile care stiu ce isi doresc.

Va invitam sa vizitati site-ul nostru:
www.premium-media.ro

Va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra:
e-mail: [email protected]
fax: 0357 401 869
Pentru intrebari nu ezitati sa ne contactati la telefon 0722 257 311.

Expirat
Asistent manager de proiect  -  Premium Media

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close