Asistent Manager cu atributii financiar-contabile

DDD Nord SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 400 - 700 EUR
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Asistentul Manager se ocupa in principal cu coordonarea contactelor de afaceri, corespondenta cu partenerii de afaceri ai organizatiei, comunicarea interpersonala cu persoanele implicate in realizarea contractelor, gestionarea informatiilor obtinute in desfasurarea activitatii proprii si a personalului subordonat, analiza informatiilor semnificative obtinute in desfasurarea activitatii proprii si a personalului subordonat, administrarea documentatiei, planificarea activitatii proprii si a personalului din subordine, adoptarea deciziilor privind activitatea din subordine, optimizarea fortei de munca din subordine, promovarea initiativelor personalului din subordine, coordonarea perfectionarii fortei de munca din subordine, precum si cu raportarea activitatii proprii si a departamentelor din subordine catre conducere. Ocupatia este superioara celei de Secretara.

Calitatile candidatului ideal:
1. Incredere de sine- apreciem si incurajam persoanele cu idei noi
2. Calitati de lider
3. Ordonat
4. Cunostinte in domeniul DDD ( nu sunt obligatorii dar pot constitui un avantaj)
5. Abilitati de comunicare
6. Cunostinte PC, Web, Microsoft Office- obligatorii
7. Aspect profesional
8. Flexibilitate
9. Atentie distributiva

Descrierea jobului

- Redactarea documentelor ( Facturi, Procese Verbale, Contracte, etc.)
- Intocmirea diferitelor rapoarte
- Arhivarea si indosarierea documentelor
- Tinerea la zi a actelor necesare desfasurarii in legalitate a societatii (carti munca, autorizatii, acte auto, SSM & PSI, etc.)
- Contactarea clientilor si efectuarea programarilor;
- Vizite si verificari in teren;

Descrierea companiei

S.C. DDD Nord .SR.L. este o companie privata, cu domeniul principal de activitate „ Prestati servicii D.D.D” Deratizare/ Dezinsectie/ Dezinfectie ( cod caen 8129). Societatea isi desfasoara activitatea din anul 2010, adresandu-se tuturor categoriilor de clienti, atat persoanlor fizice cat si celor juridice si este intr-o crestere continua urmand sa deschida puncte de lucru in toata tara, punct de lucru care vor fi coordonate din zona Bucuresti.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 8 iun. 2022 Expiră 10 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.