de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 12 Nov 2019 | Reactualizat 10 Dec 2019 | Expiră 13 Dec 2019

Asistent Logistica

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii economice absolvite;
- Experienta in domeniul comercial sau back office reprezinta un avantaj;
- Cunostinte de limba Engleza la un nivel conversational;
- Permis de conducere Categoria B;
- Utilizare pachetului MS Office.

Descrierea jobului

- Receptioneaza, proceseaza comenzile primite pe email;
- Transmite comenzile clientilor depozitului;
- Verifica si tine cont de conditiile comerciale ale fiecarui client;
- Monitorizeaza stocul mimim si maxim in functie de vanzari;
- Se ocupa de reaprovizionari stocuri cu societatile din grup (transmite comenzi si follow up);
- Verifica inregistrarea corecta a tarifelor/conditiior pentru fiecare client;
- Verifica facturile;
- Gestioneaza litigiile – deduceri la factura;
- Monitorizează plățile și, dacă este necesar, contactează clientul pentru solduri neplătite și informează departamentul de contabilitate;
- Proceseaza rupturile de stoc;
- Proceseaza reclamatiile privind transportul;
- Proceseaza reclamatiile privind produsele;
- Contacteaza clientul cu privire la platile ce trebuie efectuate;
- Proceseaza apelurile clientilor : cereri de documente administrative, referitoare la calitate, informatii despre produs etc.
- Trimite mostre clientilor;
- Transmite fluxul comenzii către prestatarul de servicii adica catre depozit (gestionarea rupturilor de stoc, prioritizarea fluxului);
- Pregateste cererile de pret, de mostre;
- Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonatii acestuia in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.

Descrierea companiei

Credem in tine!

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Asistent Logistica  -  Adecco Resurse Umane Sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close