Publicat 13 Mar 2018 | Reactualizat 12 Apr 2018 | Expiră 13 Apr 2018

Asistent laborator histopatologie

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Synevo Romania angajeaza pentru Departamentul Anatomie Patologica Bucuresti, asistenti medicali de laborator histopatologie .

Descrierea jobului

- Primire produse biologice , inregistrarea acestora , punere in lucru biopsii si piese opratorii , prelucrarea acestora pana la obtinerea lamelor , colorarea lamelor cu coloratii uzuale si speciale , inregistrare rezultate histopatologice in condici , statistica laboratorului , asigurarea materialelor si reactivilor necesari prin intocmirea de referate lunare si anuale ,

Descrierea companiei

Synevo este un brand international specializat in servicii de laborator medical, prezent în 11 ţări, deţine peste 80 de laboratoare şi peste 400 centre de recoltare.

De peste 20 de ani pe piata românească, Synevo România reprezintă o reţea de 16 laboratoare şi 74 de centre de recoltare, iar paleta noastră de investigaţii cuprinde peste 2500 de teste diferite de laborator (de rutină şi diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie şi teste de genetică.

Cu peste 1,000 de angajati Synevo Romania este cel mai mare prestator integrat de servicii de laborator medical, avand totodata o unitate centrala de referinta - Laboratorul Central (situat pe platforma comerciala Militari).

La baza succesului nostru stau: calitatea serviciilor, colaborarea permanenta cu medicii clinicieni, si nu in ultimul rand, dorinta noastra de a contribui la evolutia dezvoltarii calitative a serviciilor medicale din Romania.

Puteti citi mai multe informatii despre noi pe pagina noastra: www.synevo.ro

Expirat
Asistent laborator histopatologie  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL