Asistent in brokeraj (asigurari)

CONFIDENTIAL - 10 poziții

Candidatul Ideal

Esti o persoana ambitioasa, care are planuri mari de viitor?
Iti dorești ca veniturile tale sa depinda exclusiv de tine?
Iti oferim oportunitatea unei activitatii in care tu alegi cand, cat si de unde sa lucrezi.

Cerinte:
Responsabilitate, integritate;
Persoana serioasa, ambitioasa, sociabila;
Experienta in asigurari poate reprezenta un avantaj.

Descrierea jobului

Iti oferim oportunitatea de a-ti desfasura activitatea alaturi de companiile din grupul DESTINE HOLDING. Principala ramura de activitate o reprezinta brokerul de asigurare, companie cu 15 ani de experienta in domeniu, clasata pe locul 2 la nivel national, cu prime intermediate de peste 130 de milioane de Euro si peste 1.000.000 de polite emise pe parcursul anului 2021.
Alaturi de noi iti poti gasi locul intr-o echipa unita, care va contribui la dezvoltarea ta atat pe plan personal, cat si profesional. Suntem dedicati dezvoltarii unui mediu de business transparent care incurajeaza si rasplateste performanta.
Dorim sa ne ajutam clientii oferind solutii rapide si consideram ca suntem capabili sa ne adaptam la noile provocari ale pietei. De asemenea, folosim cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca activitatea noastra este in o continua imbunatatire si perfectionare.
Alaturi de noi vei putea intermedia produse si servicii de calitate (ASIGURARI, TURISM, CREDITE, LEASING, IMOBILIARE) unui numar nelimitat de clienti.
Daca esti interesat sa afli detalii, aplica la acest job si o persoana cu experienta in domeniu te va contacta pentru a stabili impreuna cu tine modalitatea de colaborare care ti se potriveste.

VINO IN ECHIPA NOASTRA SI TE VOM AJUTA SA ITI ATINGI POTENTIALUL MAXIM !
Publicat 30 Mai 2022 Reactualizat 27 Iun. 2022 Expiră 29 Iun. 2022

CONFIDENTIAL

Companie verificată
Compania este înregistrată oficial pe website-urile autorităților și ministerelor naționale, iar informațiile declarate de aceasta în momentul creării contului corespund cu cele din sursele oficiale.
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.