Publicat 30 Oct 2008 | Expiră 30 Nov 2008

ASISTENT GENERAL MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana serioasa, f bine organizata, o fire tenace si perseverenta, o excelenta capacitate de comunicare cu clientii inclusiv in limba engleza (OBLIGATORIU), o prezentare placuta si aspect ingrijit, professional.

Cerinte IT: Adobe Professional, MS Office (Excel, Word, Outlook), Desktop publishing.

Limba engleza la un f bun nivel.

Carnet auto (optional)

Trimite-ne CV-ul tau insotit de o poza

Descrierea jobului

Jobul are 3 componenete majore:

1. Marketing & PR: promovarea si vanzarea activa a proiectelor firmei in romana si engleza (scris&vorbit avansat este esential pt engleza)

2. Realizarea de materiale de prezentare, desktop publishing si management website

3. Secretariat, asistent manager general

BENEFICII

Pe langa salariu atractiv se asigura transport in Bucuresti, si suport comunicatii mobile.

Pozitia e deschisa full -time sau part-time in functie de candidatul gasit. Daca te intereseaza sa lucram impreuna, intr-o firma foarte dinamica, intr-un mediu motivant in care sa inveti lucruri noi in permanenta si sa cunosti si comunica cu oameni de o deosebita calitate atunci te asteptam in echipa noastra!

Descrierea companiei

Romdeals Grup este un grup de firme cu activitati complexe in real estate, constructii, servici si soncultanta. Cuprinde dezvoltator de proiecte imobiliare in Bucuresti, pe litoral si in zona Brasovului. Firma are birouri permanente la Oxford (UK), Bucuresti, Costinesti si Brasov. Dezvolta proiecte rezidentiale la Pipera incepand cu 2004. Noile proiecte sunt pe litoral si Brasov-Bran. Este formata din profesionisti englezi si romani care activeaza in domeniul de investitii imobiliar de peste 10 ani.

Contact 0730031441
[email protected]

Expirat
ASISTENT GENERAL MANAGER  -  RomDeals Grup

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close