Asistent Farmacist / Consilier Dermato-cosmetice sau Plafar

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce dorim:

Orientare catre client;
Bune abilitati dе comunicare si lucru in echipa;
Empatie, receptivitate si proactivitate;
Implicare in activitatea zilnica.

Descrierea jobului

Ce responsabilitati ai?

Identifici nevoile clientilor, formulezi recomandari, consiliezi si fidelizezi;
Oferi asistеnta de specialitatе clientilor;
Informezi clientii despre modul de utilizare al produselor;
Administrezi stocurile si urmaresti termenele de valabilitate ale produselor;

Descrierea companiei

Dedica-ti timpul copilului tau, de restul ne ocupam noi!” – aceasta este misiunea pe care a urmat-o Bebe Tei inca de la deschidere si, neabatandu-se de la aceasta cale, a reusit sa le aduca parintilor într-un concept unic de magazin, tot ceea ce au nevoie pentru micutii lor.

Pentru a veni in intampinarea viitorilor parinti, Bebe Tei a dezvoltat impreuna cu Copii si Parinti sesiuni de cursuri de puericultura si alaptare, acestea fiind oferite online gratuit cu sprijinul partenerilor.

Intre timp familia a crescut și cerințele ei au devenit diverse, iar Bebe Tei a continuat sa raspunda acestora, adaptand sortimentatia si oferind o gama variata de produse, conceptul adresandu-se in acest moment intregii familii si acoperind categoriile de Ingrijire bebe si mama, Dermato-cosmetice si Cosmetice, Alimentatie sanatoasa, Bio Tei, Puericultura mica si mare, Jucarii.

Alaturi de varietatea de produse si de ofertele atractive, intreaga echipa Bebe Tei este pregatita sa ofere consiliere specializata pentru toate categoriile de produse pe care magazinul le pune la dispozitie.

Publicat 16 mai 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.