Publicat 07 Iul 2021 | Reactualizat 28 Iul 2021 | Expiră 06 Aug 2021

Asistent executor judecatoresc / consilier juridic

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în Juridic, Banci

Descrierea jobului

Activitatea viitorului angajat consta in identificarea si procesarea corespondentei, inregistrarea dosarelor de executare, pastrarea legaturii cu debitorii telefonic si prin e-mail, redactare acte executare, si alte activitati conexe.
Activitatea se va desfasura intr-o echipa bine pregatita si structurata, in cadrul careia va avea posibilitatea sa isi imbunatateasca cunostintele in materie si sa isi dezvolte capacitatea de lucru.
Mediul de lucru este placut, intr-o echipa tanara, compacta si experimentata.

Descrierea companiei

Biroul nostru a luat fiinta prin asocierea celor doi Executori Judecatoresti, Cristian Schiopu si Demetrius Tetu si cooptarea in aceasta echipa a unui personal tanar, motivat si experimentat care de-a lungul anilor a dat dovada de eficienta si promptitudine in colaborarile avute. Reprezentat printr-o echipa dinamica, eficienta si cu multa experienta in domeniul executarilor silite, biroul nostru si-a creat repede legaturi cu cele mai importante Case de Avocatura, Institutii Financiare Bancare si Nebancare, precum si companii nationale si multinationale din Romania. Echipa noastra isi desfasoara activitatea in conditii optime, pentru a satisface toate nevoile partenerilor si clientilor nostri, atat persoane juridice cat si persoane fizice.

Asistent executor judecatoresc / consilier juridic  -  B.E.J.A. SCHIOPU SI TETU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close