Publicat 14 Iun 2021 | Reactualizat 05 Iul 2021 | Expiră 08 Iul 2021

Asistent educator Montessori 1-3 ani/ 3-6 ani

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul/a ideal/a este o persona empatica, rabdatoare, entuziasta, muncitoare, comunicativa, creativa, onesta si vesela, care impartaseste valorile noastre bazate pe o dezvoltare armonioasa, sanatoasa a copiilor si interesat/a de dezvoltarea personala si cresterea profesionala intr-un mediu motivant, in cadrul unei echipe tinere, entuziaste.

Descrierea jobului

Responsabilitati specifice rolului de asistent de educator Montessori, grupa de varsta 1-3/3-6 ani:

– pregatirea si intretinerea mediului, mentinerea unei atmosfere armonioase si propice activitatilor sub indrumarea educatorului principal

- se asigura de ingrijirea, orientarea, nevoile emotionale, experientele educationale si de dezvoltare ale copiilor.
- studii de formare in metoda Montessori si experienta de lucru in acest sistem sau alt sistem alternativ de educatie reprezinta un plus
- cunoasterea limbii engleze la nivel mediu-avansat
- abilitatea de a organiza si sustine activitati in una din ariile – arts&crafts etc este un plus
- abilitati bune de comunicare, organizare, creativitate

Beneficii oferite: Scoala noastra are un concept unic pe piata din Romania, care se va construi treptat ca o comunitate puternica pentru copii din primii ani de viata si pana la 12 ani. Calitatea serviciilor pe care le oferim este o prioritate, iar ca echipa, suntem constienti ca eforturile sunt investite in sufletele si caracterele copiilor si in buna lor crestere, aceasta constituind motivatia noastra cea mai importanta.

Program de lucru L-V: 8:00-18:30/ 8:00-14:30

Descrierea companiei

Scoala noastra are un concept unic pe piata din Romania, care se construieste treptat ca o comunitate puternica pentru copii din primii ani de viata si pana la 12 ani. Calitatea serviciilor pe care le oferim este o prioritate, iar ca echipa, suntem constienti ca eforturile sunt investite in sufletele si caracterele copiilor si in buna lor crestere, aceasta constituind motivatia noastra cea mai importanta.

Expirat
Asistent educator Montessori 1-3 ani/ 3-6 ani  -  CEM ALTED SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close