Publicat 16 Oct 2019 | Expiră 16 Nov 2019

Asistent departament vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana cu experienta in domeniul tipografic are prioritate, organizata, orientata spre rezultate, cu abilitati de prezentare, ambitioasa si cu simtul umorului, serioasa, dinamica si vizionara, cu competente tehnice si comerciale, capabila sa stabileasca si sa intretina relatii constructive cu echipa si partenerii companiei, capabila sa stabileasca obiective pe termen mediu si lung.

Descrierea jobului

Elaborarea, preluarea, redactarea si transmiterea documentelor specifice departamentului de vanzari, cel mai potrivit mod de a-ti incepe cariera la noi. In functie de abilitati si propriile valori, poti evolua catre zona de vanzari, marketing sau business development.
Suport acordat reprezentantului comercial in activitatea de vanzare, organizarea activitatilor specifice impreuna cu persoanele implicate, redactarea documentelor, precum oferte, necesare desfasurarii activitatii comerciale, impreuna cu directorul de vanzari, transmiterea si urmarirea comenzilor de aprovizionare, transmiterea si urmarirea comenzilor catre clientii companiei.
Poate sa dezvolte si sa propuna modalitati de organizare specifice pentru marirea portofoliului de clienti, impreuna cu directorul de vanzari.
Oferim training si atentie sporita la nevoile personale ale colegului nostru.
Telefon de serviciu, decontare abonament trasnport

Descrierea companiei

Compania noastra este partener pe piata tipografica locala al unor producatori globali importanti.
In vederea dezvoltarii pietei de desfacere nationale si a integrarii cu pietele globale, angajam in aceasta perioada o persoana cu potential de dezvoltare pe termen lung, si cu interes sporit pentru construirea unei cariere in domeniul industriei poligrafice.
Vino si tu in echipa noastra!

Expirat
Asistent departament vanzari  -  SC PRICON GRAPHICS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close