Publicat 06 Iun 2021 | Reactualizat 04 Iul 2021 | Expiră 07 Iul 2021

Asistent Departament Juridic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare juridice;
Experienta de 1-2 ani intr-un post similar (experienta in domeniul media este un avantaj);
Limba Engleza - nivel avansat.

Descrierea jobului

Redactarea contractelor din domeniul productiei de televiziune;
Cunostinte in privinta legislatiei specifice dreptului de autor si drepturilor conexe;
Cunostinte de legislatie aplicabila in domeniul audiovizual si cunostinte in domeniul procedurii de inregistrare si autorizare marci precum si relationarea cu organismele specifice;
Intocmirea de acte cu caracter juridic: notificari, adrese, instiintari, convocari la conciliere, diverse antecontracte si contracte (contracte de prestari servicii, sponsorizare, inchiriere locatii/spatii, achizitii si inchirierie, vanzare-cumparare, novatie, cesiune, imprumuturi, donatii), raspunsuri la solicitari adresate de diverse autoritati si organe de control;
Intocmirea de opinii legale pentru diverse spete;

Descrierea companiei

Suntem echipa Antena Group. Venim zilnic la birou (sau mergem pe teren) cu entuziasm, cu placerea de a lucra cu colegii si cu dorinta de a oferi celor care ne urmaresc (la TV si in online) o stare de relaxare, de a se distra si informa evadand in universul creat de noi. Cele mai importante cifre pentru noi sunt cele de audienta.

De la inceput ne-am dorit sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Pentru asta trebuie sa fim in fiecare zi mai buni: sa experimentam, sa invatam din greseli si sa avem incredere in noi si in viitorul pe care il construim impreuna.

In momentele importante ne mobilizam intotdeauna. Pentru noi nimic nu se compara cu satisfactia depasirii situatiilor “imposibile”. Ne place sa transformam imposibilului in posibil.

http://www.intactmediagroup.ro

Expirat
Asistent Departament Juridic  -  ANTENA TV GROUP S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close