Publicat 09 Oct 2018 | Reactualizat 06 Nov 2018 | Expiră 09 Nov 2018

ASISTENT DE INGRIJIRE LA DOMICILIU, LONDRA, MAREA BRITANIE

15 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunoasterea limbii engleze nivel mediu atat vorbit cat si scris
- Permis de conducere cat.B
- Abilitati de comunicare, sensibilitate si grija, dorința de a lucra cu persoane in varsta si cu nevoi speciale
- Experiența nu este necesara
- Candidatii preselectați trebuie sa efectueze un control de cazier judiciar, sa aduca doua referințe și CV in limba engleza

Descrierea jobului

Indatoririle ingrijitorilor la domiciliu includ:

ingrijire si tratament igienic, asistenta cu ingrijirea personala in decursul zilei, dimineata si seara, pregatirea si servitul meselor in decursul zilei, curatenie, cumparaturi si alte sarcini domiciliare.


Compania ofera candidatilor:

- Contract de munca pe perioada nedeterminata
- Salariul mediu pe ora este intre 9.60-10.50 lire sterline pe parcursul perioadei de proba, dupa care salariul se mareste pana la 10.70-11.00 lire sterline/ora
- Perioada de pregatire asigurata de companie
- Masina de companie
- 28 de zile concediu platit
- Toti angajatii sunt inscrisi in sistemul de pensii din Marea Britanie

Descrierea companiei

Descrierea companiei

Alpenbest Ltd este o companie specializata in oferirea serviciilor de ingrijire la domiciliu pentru persoanele in varsta, cu diverse probleme de sanatate. Asistentii nostri se deplaseaza la domiciliul pacientilor de 3-4 ori pe zi pentru a-i ajuta la ingrijirea personala si a locuintei.

Compania are un sediu in Kingston upon Thames, Londra si un sediu in Walton-on Thames, Surrey. Asistentii isi desfasoara activitatea in urmatoarele orase: Kingston upon Thames, Surbiton, New Malden, Raynes Park, Wimbledon, Epsom, Worcester Park, Stanwell, Staines, Ashford, Shepperton, Sunbury, Walton On Thames, Weybridge, Hersham, Esher, Molesey, Thames Ditton, Guildford, Woking, Byfleet, Addlestone, Chertsey and Camberley.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ASISTENT DE INGRIJIRE LA DOMICILIU, LONDRA, MAREA BRITANIE  -  Alpenbest Care LTD