Asistent comercial vanzari anvelope

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 2500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Primat Gold angajeaza asistent comercial pentru departamentul vanzari anvelope camion, agricultura si industriale .

Descrierea jobului

Asistentul comercial va face parte din departamentul de vanzari si va asigura suport operational agentilor de vanzari de pe teren.
El sau ea vor fi responsabili cu crearea de oferte comerciale in stransa legatura cu departamentul de achizitii , verificare stocuri si transferuri , facturare , aranjare logistica transport marfa , diverse situatii si raportari necesare departamentului .
Este necesara o minima experienta similara pe o pozitie asemanatoare , preferabil o cunoastere a domeniului anvelope .
Salariu net plus bonus

Descrierea companiei

Primat Gold este o companie cu actionariat romanesc infiintata in anul 1991. Cu o cifra de afaceri de 5.5 milioane de euro si peste 40 de angajati ne ocupam de importul si distributia de anvelope pentru toate clasele auto. service roti , service-uri mobile si hotel anvelope. Suntem unic importator pentru brandul MAXAM de anvelope agricole si industriale . Importam de asemenea brandurile SAILUN si HANKOOK Suntem distribuitori pentru toate brandurile cunoscute MICHELIN, PIRELLI, GOOD YEAR, KLEBER, TAURUS, FIRESTONE, ALLIANCE. Depozitele noastre au capacitate de stocare de peste 3000 de metri patrati . Departamentul nostru de vanzare acopera toate regiunile din Romania. In Bucuresti avem 2 locatii cu service roti pentru turisme , camioane, agricole si industriale unde oferim toata gama de servicii pentru roti precum si servicii de mecanica usoara, ITP, tahograf, hotel de anvelope si spalatorie. In Constanta avem un depozit, departament vanzari si atelier mobil pentru camioane. Detinem de asemenea 4 service-uri mobile, complet echipate si gata de interventie oricand, oriunde clientul are nevoie

Publicat 7 oct. 2021 Reactualizat 4 nov. 2021 Expiră 6 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos