Publicat 15 Oct 2008 | Expiră 15 Nov 2008

asistent comercial / marketing

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

studii superioare tehnice sau marketing, limba engleza, prezenţă plăcută, abilităţi de comunicare, spirit de echipă, spirit comercial, cordialitate, curtoazie, initiativa, experienta in domeniul publicitar si/sau tipografic

Descrierea jobului

preluarea comenzilor de la clienti, calculul, redactarea si transmiterea ofertelor, identificarea si contactarea potentialilor clienti

Descrierea companiei

S.C. Ditovis Impex S.R.L., a fost înfiinţată în anul 1994. Obiectul principal de activitate, începând din octombrie 1996, îl constituie producţia în domeniul tipografic, al tehnoredactării şi prelucrării grafice computerizate.
Ditovis este o tipografie care, foloseşte atat tehnologia de imprimare offset tradiţională cat si tehnologie ultramoderna, cu o capacitate mică-medie şi care are asigurate condiţiile tehnice şi organizatorice pentru imprimarea unei game largi de produse tipografice cum ar fi: afişe, cataloage, broşuri, etichete, pliante, cărţi de vizita, coli cu antet, mape, calendare, cutii, formulare, reviste, s.a., toate acestea putând fi executate cu un grad ridicat de finisare, atât direct pentru clienţii finali cât şi pentru agenţii de publicitate sau alte tipografii cu care societatea colaborează.

Expirat
asistent comercial / marketing  -  Ditovis Impex S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close