Publicat 11 Iul 2019 | Reactualizat 10 Aug 2019 | Expiră 11 Aug 2019

Asistent Comercial Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal:
Studii superioare, experienta intr-o pozitie similara de minim 3 ani in companii FMCG, limba engleza nivel mediu, cunostinte avansate Microsoft Office, Windows, Internet Explorer.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Monitorizarea relatiei cu clientii importanti - National Key Account ( NKA) pentru produsele din categoria Galbani;
Pregatirea lansarii de proiecte noi : obtinerea datelor necesare (descrierea produsului, fise tehnice, date logistice, pret ) de la departamentele implicate (Marketing, Calitate, Comercial), informarea IT pentru crearea produsului in baza de date;
Mentinerea relatiei cu NKA si rezolvarea diverselor probleme aparute, legate de situatia stocurilor, comenzi, livrari, facturi. Comunicarea cu departamentele implicate : Vanzari , Logistica, Productie, Credite, Import, Calitate;
Furnizarea catre NKA a oricaror informatii solicitate de catre clienti privind produsele marca Galbani , date logistice etc;
Intocmirea de rapoarte privind evolutia clientilor dpdv al vanzarilor si cifrei de afaceri;
Urmarirea stocurilor pentru articolele marca Galbani;
Furnizarea unui raspuns catre consumatorii care solicita telefonic sau prin e-mail informatii despre un anumit produs : caracteristici, locatii in care poate fi achizitionat, valori nutritionale, mod de consum

Descrierea companiei

Activitatea Grupului LaDORNA in domeniul laptelui a inceput in anul 1998 cand fabrica de lapte UHT a fost construita in comuna Dorna Candreni (jud. Suceva). Aceasta investitie tip green field s-a ridicat in acelasi an la 8,5 milioane USD si a beneficiat imediat de logistica existenta a Grupului in domeniul distributiei proprii si directe a produselor.
Produsele LaDORNA : lapte UHT, smantana UHT, sunt primele produse romanesti care au fost recunoscute in Europa ca produse biologice-ecologice de catre Comisia Uniunii Europene. Inca din 2001, compania Dorna Lactate SA beneficiaza de un �Master Certificate� emis de prestigiosul organism de certificare BCS OKO Garantie �Nurnberg � Germany care controleaza si certifica productia cu caracter ecologic/biologic a laptelui colectat din bazinul Dornelor precum si conformitatea metodelor de procesare ale Grupului LaDORNA.
Grupul LaDORNA doreste sa dezvolte industria produselor lactate din Romania respectand atat traditia locala dar si implementand standardele noului mileniu.
Grupul LaDORNA, respectand consumatorul roman si european, va continua sa actioneze numai cu parametrii de inalta calitate pentru o productie agroalimentara la nivel european si pentru produse finite de renume international.

Expirat
Asistent Comercial Bucuresti  -  Dorna Lactate

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close