Asistent comercial / Back-up departament vanzari

Hipac Romania
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidatul ar trebui sa fie o persoana optimista, dornica sa raspunda provocarilor activitatii de zi cu zi si sa creasca profesional in companie. Rezolvarea la timp a sarcinilor, atitudinea pro-activa si dorinta de a reusi, sunt alte cateva caracteristici care conteaza in evaluarea candidatului. Data fiind sfera noastra de activitate, este obligatorie buna cunoastere a limbii engleze. O a doua limba straina cunoscuta la nivel de conversatie poate fi un avantaj pentru candidat.

Descrierea jobului

Sprijina activitatea Directorului Comercial si al Departamentului de Vanzari asigurand suportul necesar in desfasurarea activitatii. Candidatul selectat va avea oportunitatea sa lucreze intr-un mediu dinamic, multicultural, cu posibilitati reale de crestere profesionala. Activitatea se desfasoara la sediul firmei in cadrul biroului de vanzari si vizeaza activitatea comerciala a companiei pentru Europa de Est.

Descrierea companiei

Parte dintr-un Grup European, compania noastra este specializata in productia si distributia materialelor de ambalaj in Europa de Est.
Publicat 2 Mart. 2023 Reactualizat 16 Mart. 2023 Expiră 1 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.