Publicat 29 Dec 2017 | Reactualizat 12 Ian 2018 | Expiră 28 Ian 2018

Asistent comenzi online/logistica

1 post

Candidatul ideal

Energic si Responsabil
Pasionat de sport
Flexibil in privinta programului (activitatea se desfasoara in ture)
Eficient si autonom
Spirit de echipa

Descrierea jobului

DECATHLON deschide primul centru de aprovizionare regionala in Romania. Localizat langa Stefanestii de Jos, centrul are spatii sociale, de recreere si ofera posibilitatea angajatilor de a se bucura sport in sala de fitness ori pe terenul multisport. Deasemenea, DECATHLON Logistica vine in suportul angajatilor asigurand transportul acestora.
In DECATHLON Logistica, siguranta si eficienta sunt importante; asadar echipamentul individual de protectie si sistemul electronic vor face parte din recuzita zilnica.

Pregatire si expediere comenzi
Gestionare stoc si inventariere
Control calitate
Asigurare ordine si organizare in spatiul de lucru

Beneficii:

Transport asigurat (punct de intalnire - locatie si inapoi)
Dezvoltare personala si profesionala
Posibilitate de promovare pe termen mediu
Acces la sala fitness si terenul multisport
Pauza inclusa in program

Descrierea companiei

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor. Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate. La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață, până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri. Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.
http://cariere-decathlon.ro

Asistent comenzi online/logistica  -  Decathlon Romania