Publicat 07 Nov 2019 | Reactualizat 07 Dec 2019 | Expiră 08 Dec 2019

Asistent ambalare cadouri (proiect/ sezonier)

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Eşti persoana potrivită dacă:

Ai o fire veselă, energică, știi să fii empatic/ă și ai rabdare cu ceilalți.
Împărtășești bucuria celor care tocmai au găsit cadourile cu care să surprindă plăcut persoanele dragi.
Îți place să te joci cu forme și culori, crezi că ai îndemânare și simț estetic.
Îți dorești să vezi cum e atmosfera de sărbători în librării frumoase și primitoare, alături de colegi prietenoși și entuziaști.

Descrierea jobului

Cum poți să contribui:

Fie că sunt așteptate sau, dimpotrivă, sunt oferite ca surpriză, cadourile aduc cele mai frumoase bucurii.
Ajunse în mâinile destinatarului, ele sunt cântărite cu anticipație, supuse privirilor curioase și, odată desfăcute devin generatoare de zâmbete.
Cu toate aceste gânduri în minte, la Cărturești serviciul de împachetare de cadou are un loc special. Vino la noi dacă ți-ar plăcea să ambalezi cărți, titluri de muzică,filme și obiecte de design în hârtii frumoase ca să devină cele mai atrăgătoare cadouri.
Vei oferi ajutor colegilor din librării în perioada de sărbători și, cine știe, poate îți vei face noi prieteni printre ei.

Descrierea companiei

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul, să le împlinim așteptările, să îi delectăm și să îi surprindem plăcut cu produsele și serviciile noastre. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.

Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlinește anul acesta 19 ani de când a deschis prima librărie, într- o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Alba -Iulia, Sibiu și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile din rețea.

VREI SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE?
Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 32 librării în București și în țară și un magazin online și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi.
Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Cărturești este o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:
Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Sprijin și încurajare în identificarea și realizarea obiectivelor profesionale și personale; Interesul organizației și al managementului pentru persoana reală;
Programe de training cu adresabilitate specifică dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Oportunități de creștere și dezvoltare în interiorul organizației;
Oportunități de exprimare/dezvoltare a creativității prin implicarea în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala librarilor și multe altele).

Expirat
Asistent ambalare cadouri (proiect/ sezonier)  -  DIRECT CLIENT SERVICES (CĂRTUREȘTI)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close