ASISTENT ACHIZITII

ASPAD COM SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam o persoana organizata, planificata, analitica, atenta la detalii, familiarizata cu lucrul in tabele excel si programe de gestiune.
Sunt necesare si aptitudini de comunicare atat cu furnizorii cat si cu echipa de vanzari interna.
Cunostintele tehnice specifice portofoliului de produse reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Activitatea curenta consta in optimizarea stocurilor, verificare periodica a miscarilor pe grupele de produse alocate, lansarea comenzilor conform planului de achizitii, organizarea transporturilor pentru marfa comandata, negocieri cu furnizorii, calculatia preturilor.

Beneficiile oferite in completarea salariului de baza constau in tichete de masa pe card, decontarea transportului, smartphone, laptop, abonament la clinica privata de sanatate, prime de sarbatori, traininguri de produse.

Descrierea companiei

Firma Aspad si-a inceput activitatea in anul 2000, importand produse de top destinate mentenantei auto si industriale. Portofoliul de distributie cuprinde: produse chimice pentru reparatii, intretinere, curatare (Henkel, Tetrosyl), scule si consumabile profesionale (Stahlwille, Gedore, Usag, BGS, Chicago Pneumatic, Metabo, Milwaukee, Ruko, Norton, Wendt, Osborn, etc.), consumabile si accesorii auto (Philips, Narva, Osram, Hella). Deservim clienti din domenii diverse: fabrici, servisuri auto, servisuri de utilaje, magazine auto, magazine tehnice, benzinarii, hypermaket-uri. Asiguram asistenta tehnica si comerciala la nivel national, prin reprezentanti de vanzari zonali. Livram in 24 ore in toata tara, din depozitul central situat pe centura de nord a Bucurestiului.

Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos