Publicat 20 Ian 2017 | Reactualizat 17 Feb 2017 | Expiră 21 Feb 2017

Asistent achizitii indirecte

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunostinte de Excel , Word, Outlook – nivel avansat
- Abilitati de Comunicare;
- Atentie la detalii;
- Persoana organizata;
- Spirit de echipa;
- Student sau proaspat absolvent;
- Studii Economice reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

1. Acorda suport NFR Sourcing Category Manager-ului in vederea organizarii licitatiilor;
2. Intocmeste si transmite rapoarte diverse catre managerul direct;
3. Acorda suport NFR Sourcing Category Manager-ului in relatia cu furnizorii si clientii interni;
4. Verifica si introduce in diferite sisteme informatii referitoare la articolele specifice categoriei de produse si servicii indirecte;
5. Rezolva probleme de out of stock si suprastock din depozit in colaborare cu logisticienii si furnizorii pentru categoriile de produse consumabile;
6. Ofera solutii incidentelor deschise in aplicatia interna de ticketing;
7. Mentinerea bazelor de date ale departamentului;

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.

Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.

MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.

Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!  

Expirat
Asistent achizitii indirecte  -  Mega Image