Publicat 10 Oct 2019 | Reactualizat 09 Nov 2019 | Expiră 10 Nov 2019

Asistent achiziții carte

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Începe cu noi următorul capitol!

Căutăm pe cineva care să iubească oamenii & cărțile la fel de mult ca noi.
Cineva care își dorește să facă parte dintr-o echipă entuziastă și să contribuie la dezvoltarea comunității Cărturești.
Căutăm o persoană optimistă, deschisă și curajoasă, căreia îi plac provocările și care înțelege dinamica și complexitatea pieței culturale.
Dacă ai o stimă deosebită pentru cultura scrisă, dovedești de cele mai multe ori o gândire riguroasă și aplicată, știi să operezi un PC, iar Excel-ul se numără printre cei mai buni prieteni ai tăi, atunci ești cu siguranță persoana potrivită.

Descrierea jobului

CE AI DE FĂCUT:

Gestionezi stocul pentru produsele din portofoliul alocat. Generezi necesarul de aprovizionare pe baza stocurilor existente, a comenzilor în așteptare și a informațiilor primite de la Achiziții, Vânzări, Marketing despre necesarul de aprovizionare.
Întocmești rapoarte zilnice, săptămânale și lunare de mișcări de stocuri.
Asiguri plasarea comenzilor de reaprovizionare și a retururilor către furnizori în timp util și cu respectarea procedurilor de lucru interne.
Informezi achizitorii și departamentul Comercial cu privire la indicatorii de performanță pentru stocurile pe care le gestionezi, termenele de livrare ale produselor, completări de stocuri sau comenzi speciale.
Prelucrezi listele de erori, rezolvi sau direcționezi probleme către departamentele cu care colaborezi.

BENEFICIILE TALE:

Nivelul de salarizare variază în funcție de abilitățile și experiența ta.
Bonusuri de performanță în funcție de rezultatele departamentului și/sau ale tale.
Tichete de masă.
Asigurare de sănătate.
Decont de transport.
Primă de vacanță.
Discount special la toate cumpărăturile din Cărturești.

ȘI CEVA ÎN PLUS:

Participi la traininguri interne și ai invitații la conferințe, workshopuri, concerte sau alte evenimente culturale. Ești mereu la curent cu noutățile din domeniu & cunoști oameni interesanți și personalități din lumea culturală.

Te poți implica în proiecte interdepartamentale și îți poți vedea ideile implementate în librării.

Ai cei mai cool colegi și în biroul tău atmosfera e caldă și destinsă.

Descrierea companiei

Despre Cărturești

La Cărturești ne străduim zi de zi să le facem viața mai frumoasă tuturor celor care ne trec pragul. Construim librării frumoase și primitoare, lucrând cu unii dintre cei mai renumiți arhitecți, selectăm cele mai bune cărți, titluri de muzică și filme, alegem cele mai ingenioase și mai atrăgătoare cadouri și obiecte de design, organizăm și găzduim sute de ateliere și evenimente interesante, ne implicăm în viața comunității și susținem proiecte culturale și sociale.


Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand românesc în 2014, Cărturești împlineste anul acesta 19 ani de când a deschis prima librărie, într-o clădire bucureşteană de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost incluși de trei ori în selecția Superbrands România, am creat împreună cu OAR cel mai mare festival urban din București, Street Delivery (cu versiuni locale în Iași, Timișoara, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Alba Iulia și Bacău), am găzduit și organizat mii de evenimente culturale în librăriile noastre.

Echipa Cărturești

Cărturești nu stă pe loc. Suntem o echipă curioasă, plină de energie, în continuă transformare. Avem 30 de librării în București și în țară, plus o librărie online [carturesti.ro] și în fiecare zi ne propunem să oferim o experiență specială clienților noștri, fie că este vorba de a le recomanda o carte nouă sau de a le găsi un titlu clasic mult căutat, fie că îi ajutăm să aleagă cel mai potrivit cadou sau pur și simplu le oferim ocazia să se relaxeze plimbându-se printre rafturi. Acest lucru este posibil cu contribuția entuziastă și generoasă a tuturor celor care lucrează la Cărturești.
Suntem o organizație 100% românească, cu un management antreprenorial, activ, implicat și preocupat de bunul mers al lucrurilor.

Oportunități la Cărturești

Poți contribui creativ la continua transformare a Cărturești prin procesele consultative din interiorul organizației unde cele mai bune sugestii/idei sunt și puse în practică;
Ai mereu sprijin în găsirea și realizarea obiectivelor profesionale și personale. Suntem interesați de pasiunile tale și visurile tale și facem tot ce ne stă în putință să le încurajăm.
La Cărturești ai programe de training cu adresabilitate specifică, dar și generală, atât de dezvoltare profesională, cât și personală;
Încurajăm un program flexibil de lucru – în funcție de cerințele echipei;
Ai loc să îți dezvolți sau chiar să îți reorientezi cariera în interiorul organizației;
Exprimă-te & dezvoltă-ți creativitatea implicându-te în proiectele și acțiunile Cărturești (Street Delivery, ROD/Romanian Design, Școala Librarilor etc.).

Expirat
Asistent achiziții carte  -  DIRECT CLIENT SERVICES (CĂRTUREȘTI)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close