Asistent/a Personal/a pentru Manager de Marketing / General

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cum ar fi ca de saptamana viitoare sa primesti bani pentru ca pasiunea ta este nutritia?

Doar trebuie sa fii o persoana descurcareata, care ar putea sa isi ajute seful sa ajunga la cea mai importanta intalnire de afaceri chiar daca il impiedica un uragan. Nu mergem in tari tropicale si ne vom feri de pericole iminente...
Dar ce vrem sa stii este ca avem nevoie de o persoana care stie sa isi gaseasca resursele necesare pentru a duce treaba la bun sfarsit si sa sa stie sa preia sarcini inainte sa i se delege.

Misiunea ta va fi una posibila si nobila, aceea de a ajuta pe managerii nostri sa isi atinga mai simplu si mai repede obiectivele lunare si trimestriale, contribuind astfel si tu la schimbarea in bine a calitatii vietii oamenilor!

Spune-ne despre tine ca:
- ai o pasiune pentru nutritie si viata sanatoasa
- poti comunica usor cu oamenii, esti empatica si zambesti mereu
- nu judeci oamenii pentru faptul ca au kilograme in plus
- esti ordonata si organizata
- vrei sa te dezvolti personal si profesional.

...si noi iti spunem ca suntem in cautarea unei persoane care:
- sa fie tech savy - sa scrie foarte repede la calculator si sa caute in permanenta metode si softuri care sa ii faca viata mai usoara - adica sa isi indeplineasca taskurile mai repede si mai bine
- sa nu se poata abtine sa corecteze greselile de gramatica si de scriere dintr-un text
- sa stie cum sa identifice si sa scoata ideile principale si relevante din orice material informational (video, carte sau prezentare) si sa le transcrie intr-o forma logica si usor de parcurs
- sa invete repede si sa se adapteze situatiilor neprevazute sau daca apar sarcini noi pe care nu stie inca sa le rezolve
- sa stapaneasca foarte bine limba engleza

IA LINK-UL DE MAI JOS CU COPY-PASTE SI VEI FI DIRECTIONAT CATRE PARCURGEREA INTERVIULUI ONLINE DE ANGAJARE PRIN FACEBOOK MESSENGER CHAT. IN 5 MINUTE VEI AFLA DACA TE POTRIVESTI CU NOI.

https://m.me/113780483686936?ref=w17058901

ATENTIE! DOAR CEI CARE AU RASPUNS LA TOATE INTREBARILE DIN INTERVIU VOR FI SELECTATI! MULTUMIM!

Ce ne dorim de la tine este sa faci lucrurile sa se intample, sa fii organizata si sa ai focus! - vrem sa fii persoana care da obstacolele la o parte din drumul managerilor nostri.
Fii eroul nostru!

Descrierea jobului

Misiunea ta - dacă alegi să o accepți - este sa...
- preiei sarcini administrative personalizate pentru management
- stabilesti intalniri, sa preiei mesaje si tii legatura cu alte departamente pentru buna gestionare a sarcinilor primite
- editezi rapoarte, documente si prezentari
- organizezi intalniri si evenimente si sa asiguri de buna desfasurare a lor
- folosesti calendarul pentru a te asigura ca faci lucrurile importante si le amintesti si celorlalti de ele
- lucrezi cu softuri care te ajuta sa te organizezi pe tine si sa comunici eficient cu ceilalti (Dynalist, Asana, Slack si altele). Nu te speria, daca nu le stii inca, te vom ajuta si noi.
- faci follow up la taskurile date de managerul tau colegilor si sa te asiguri ca lucrurile nu raman in aer si ca se intampla la timp
- sa gasesti resurse pentru a-ti indeplini responsabilitatile, chiar daca acest lucru inseamna sa gasesti diversi profesionisti pentru proiecte punctuale sau sa plasezi comenzi de materiale promotionale.

Vei fi contactata pentru interviu imediat daca:
- esti disponibila sa incepi lucrul chiar de saptamana viitoare
- poti lucra program full time la sediul nostru administrativ din Bucuresti
- ai 1-2 ani de experienta ca asistenta/asistent (acest lucru constituie un avantaj)

Beneficiile tale:
- Kilostop este mediul ideal pentru a creste si te dezvolta profesional
- vei avea o echipa de colegi si super medici care impartasesc aceleasi valori si lucreaza sa creeze o lume plina de oameni supli, sanatosi si fericiti
- oferta de salariu este foarte atractiva
- vei primi bonuri de masa
- vei avea asigurare privata

IA LINK-UL DE MAI JOS CU COPY-PASTE SI VEI FI DIRECTIONAT CATRE PARCURGEREA INTERVIULUI ONLINE DE ANGAJARE PRIN FACEBOOK MESSENGER CHAT. IN 5 MINUTE VEI AFLA DACA TE POTRIVESTI CU NOI.

https://m.me/113780483686936?ref=w17058901

ATENTIE! DOAR CEI CARE AU RASPUNS LA TOATE INTREBARILE DIN INTERVIU VOR FI SELECTATI! MULTUMIM!

Daca stii pe cineva potrivit pentru job, trimite-i linkul de mai sus si castigi 1000 de lei, daca acea persoana devine membru al echipei Kilostop. Nu uita sa ii spui sa mentioneze numele tau sa stim din partea cui vine.

Descrierea companiei

Clinica de Nutritie Kilostop este lider de piata in domeniul slabitului si nutritiei, fara prafuri sau pastile, doar cu diete eficiente si medici care stiu sa te sustina pana iti atingi rezultatul.

In 12 ani, cu ajutorul a 22 de medici, peste 19 000 de persoane au slabit peste 220 000 kg la Kilostop si au invatat sa manance si sa aiba un stil de viata sanatos.

Visul nostru este sa traim intr-o lume de oameni supli, sanatosi si fericiti! Iar tu ne poti ajuta: aplica acum si putem incepe sa ne construim impreuna visul chiar de saptamana viitoare!

Alatura-te echipei noastre!

Publicat 13 mai 2022 Reactualizat 20 mai 2022 Expiră 12 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.