Publicat 23 Iul 2008 | Reactualizat 22 Aug 2008 | Expiră 23 Aug 2008

Asistent(a) departament vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Experienta intr-un post similar;
- studii superioare finalizate;
- limba engleza: scris/vorbit fluent;
- cunostinte PC: Microsoft Ofice (Word, Excel, Powerpoint), Internet, Outlook Express;
- excelente abilitati analitice, de organizare si comunicare;
- persoana ambitioasa, entuziasta.

Descrierea jobului

Principala responsabilitate este aceea de a asigura sprijin administrativ si logistic departamentului de vanzari.

Se ofera mediu profesionist si beneficii motivante.

Descrierea companiei

Solvay Pharmaceuticals reprezinta divizia farmaceutica a grupului Solvay. Compania este orientata catre cercetare si dezvoltarea de medicamente originale, investind anual in aceasta directie peste 16% din cifra de afaceri.
Reprezentanta Solvay Pharmaceuticals Romania este operationala din 1997. Pornind la drum cu o echipa formata din 8 oameni si avand in promovare 6 produse, reprezentanta s-a transformat in 2007 in Solvay Pharma Romania SRL, avand peste 60 de angajati si un portofoliu de peste 20 de produse.
In activitatea sa de peste 10 ani pe piata romaneasca, Solvay si-a consolidat pozitia pe piata farmaceutica nu numai numeric, ci si calitativ oferind comunitatii medicale informatie medicala si optiuni terapeutice la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta imbunatatind starea de sanatate si calitatea vietii. Principalele arii terapeutice in care Compania este prezenta sunt: cardiologia, neurologia, ORL, gastroenterologia, psihiatria, ginecologia, si imunologia.
In fiecare zi Solvay Pharma Romania este ghidata si are un singur scop, acela dat de motto-ul companiei si anume \"Pasiune pentru progres\". Strategia noastra este aceea de a descoperi si pune pe piata preparate atat moderne cat mai ales eficiente. Toate activitatile referitoare la promovarea medicamentelor si a cunostintelor medicale reflecta dorinta de a imbunatati starea de sanatate a fiecarui om.

Expirat
Asistent(a) departament vanzari  -  Solvay Pharma Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close