Publicat 13 Iun 2019 | Reactualizat 13 Iul 2019 | Expiră 14 Iul 2019

Asistenți Medicali Generaliști

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerințe
- Limba germană la nivel conversational A2-B1 – obligatoriu.
- Diploma de Asistent Medical Generalist, emis nu înainte de 2011 (sau în cazul în care diploma a fost emisa înainte de 2012 avem nevoie de certificat emis de ministerul sănătații, precum ca ați urmat cursuri de asistent medical in conformitate cu normele EU).
- Experiența în domeniu prezintă avantaj mai ales în anestezie și terapie intensive.
- Fără interdicții în exercitarea profesiei de asistent medical.
- Empatie față de pacienți.

Descrierea jobului

Căutam asistenţi medicali generaliști cu si fără experiență în clinici private și de stat în azile de bătrîni, asistență mobilă, înlocuitor “Springer Arbeit und Reise”, si asistenta12 ore intenziv 1/1 WG, in orașele Stuttgart, Leonberg, Ludwigsburg.
Condiții oferite:
Salarii:
Net 2500 euro / 152 ore / lună + supliment
Net 2700 euro / 172 ore / lună + supliment
Net 3000 euro / 172 ore / lună + supliment + cazare gratuită
pentru „Springer Arbeit und Reise”, lucrănd ca înlocuitor pe tot teritoriul Germaniei.

- Locuri de muncă sigure, în condiții si aparatură la nivel European.
- Contract de muncă pe termen nelimitat, în original (germană) și traducere (romăna). Contractul de muncă se semnează pe norma întreagă (35h / săptămâna).
- Asigurare 100% în sistemul German de asigurări și pensii +Asigurare în sistemul privat
- Cheltuielile de transport între locuință și locul de muncă se decontează de angajator.
- Concediu plătit anual de minim 24 zile
- Asiguram fără cost examenul lingvistic (B2), vă ajutăm în (Anerkennung), recunoasterea Diplomei în Germania, aceasta durează 6-12 săptămăni de la depunerea cererii la Ministeriul Sănătătii în Germania.
- Suport 24/24
- Transport către România plătit de angajator o singură dată pe an.
- Posibilitate de urmare cursuri de specialitate si lingvistice.
- Punem la dispozitia angajaților noștrii locuințe moderne de tip garsonieră sau apartamente cu 2 camere dotate cu mobilier, aparatură electrică (tv, mașină de spălat, etc) la preț avantajos.

Descrierea companiei


Collatio Medical Gmbh

Suntem furnizori de servicii de resurse umane, specializați in domeniul medical. Pentru noi este foarte important să găsim pentru fiecare Asistent Medical Generalist un loc de muncă optimal.

Echipa noastră este formată din angajați cu mulți ani de experiență în domeniul resursele umane naționale și ineternaționale.

Dezvoltăm în mod constant noi concepte pentru a face ca angajarea Asistențiilor Medicali Generaliști să fie și mai atractivă. Indiferent dacă angajații și candidații noștri doresc să lucreze doar in regiune pe o durată limitată sau permanentă, noi vă ajutăm în toate. Ca agenție temporară recunoscută și cu permisiune, putem oferi și soluții temporare.

Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă mai atractiv, fie că aveți nevoie de consolidare în afacerea dvs., nu ezitați să ne contactați, vă răspundem la toate întrebăriile dvs.

Ne puteți găsi :

Collatio GmbH & Co. KG Steinbeisstrasse 4 71229 Leonberg

Telefon: +40 759 753 786 sau

+49 7152 33 8 99 33

Luni - Vineri între orele 09:00 - 17:00

E-Mail: info@collatio-medical.de
Internet: www.collatio-medical.de

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Asistenți Medicali Generaliști  -  Collatio Medical GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close